| Daria a întrebat:

Care a fost cel mai frumos lucru care vi s-a intamplat in viata?happy

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt sigură că toţi vor spune,primul sărut sau prima întâlnire, privire, îmbrăţişare...etc
Eu nu voi spune aceste lucruri,cu toate că sunt o persoană romantică şi sufletistă...Cel mai frumos lucru/întâmplare
din viaţa mea a fost atunci când m-am născut...a fost o minune, o adevarată minune că am trăit!
Nu vreau să te plictisesc cu viaţa mea, dar îţi voi povestii pe scurt de ce spun acest lucru: m-am născut la 6 luni jumatate (prematură), doctorii nu-mi dădeau nici o speranţă că voi trăi...au spus că este imposibil! Dar pe fiecare săptămână luam în greutate câte 200, 300 sau chiar si 500 de grame; era ceva nemaipomenit, m-am luptat să trăiesc! Medicii au observat că iau în greutate şi mi-au făcut şi mie certificat de naştere, m-au înregistrat pe data de 2 august...deşi m-am născut pe 21 iunie!
O seară de vis şi îi mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a dat şi mie o viaţă, o şansă...m-a învăţat să lupt orice s-ar întâmpla!

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

A fost atunci când am pus mana pe o dubita, ce plăcut a fost și o sa mai am ocazii sa conduc, pe viitor ajung șofer profesionist.

| Candice a răspuns:

Faptul ca am o mama, ca am o familie sanatoasa si fericita. Restul nu cred ca mai conteaza

| bebesweet a răspuns:

Faptul ca l-am cunoscut pe Ionut, prietenul meu...big grin

| PotHed a răspuns:

M-am indragostithappy:d

Întrebări similare