| K9pInKuTzZaThA a întrebat:

Care a fost cel mai frumos moment din viata voastra? Cea mai impresionanta povestioara fundita:*love struck

Răspuns Câştigător
| ioionutbest a răspuns:

Buna Alina! Cel mai impresionant moment din viata mea a fost atunci cand am aflat ca sunt infiat si parintii mei nu sunt de fapt ai mei.am fost adoptat cand aveam 3 ani! Nu e ceva cu care sa ma laud dar adevarul este ca asta a fost cel mai important moment din viata mea.Am plins cateva zile la inceput, le reprosam mereu alor mei ca m-au mintit iar daca nu auzeam o discutie intre ei nu aflam niciodata adevarul despre mine. Dupa cateva discutii cu psiholoaga am inteles ca adevaratii parinti sunt cei care te cresc si sufera pentru tine nu cei care te fac si te abandoneaza! Mersi pentru intrebare intr-un fel povestindu-ti tie asta simt ca m-am eliberat de un secret pe care nu l-am impartasit cu nimeni! Pwp!

4 răspunsuri:
| VivianKorea a răspuns:

Sa-l vad pe kim n-am gil si pe bi rain, in persoana, am autograf si emailul lor omo omo oh cuteeeeee Funda?

| adina_8170 a răspuns:

Cel mai frumos moment a fost atunci cand am primit primul sarut de la un baiat superb.(poate chiar cel mai superb din scoala) intr-o excursielove strucklove struck

| Ioannaaaaaaaaaa a răspuns:

Cel mai frumos moment din viata mea a fost atunci cand am plans langa iubitu` meu de fericire...pur si simplu.stii cat de frumos e sa plangi de fericireeeeeeee?love struck:X

| WooppS a răspuns:

Cand am fost cu o fta vreo 3 luni apoi nu am mai vb 2 ani nici acum nu am mai vb cu ea si am fost fericit ca am fost cu o alta ftarolling on the floor)

Întrebări similare