Cel mai frumos a fost cand am visat ca sunt cu anumita fata si cel mai urat ca venea sfarsitul lumii.
Cel mai frumos vis a fost acela, cu persoana la care tin si. mia parut foarte rau ca s-a sfarsit.
Cel mai urat cred ca este visul in care mergeam tarata, in intuneric si ma urmeareau rromi eram moarta de frica, si plangeam.
Cel mai frumos vis a fost
Mam sarutat cu baiatul pe care il plac de 2 ani si dupa cateva zile s-a intamplat si in realitate :d :X:X:XX:
Cel mai urat vis a fost:
Mam sarutat cu fostul pr si dupa cateva zile sa int)
Chiar daca ar fi ce incredibil.credema este adv
si eu inca ma mai gandesc daca chiar am visat asa ceva
Imi dai funda te rog:*?
Cel mai urat:
exista un baiat pe care nu il suport deloc, iar la mine in vis, era tocmai iubitul meu :O si ne duceam pe sub un pod sa ne sarutam... weack!
iar cel mai frumos:
e tot despre un baiat...
inainte de primul sarut...seara am visat ca s-a intamplat iar apoi a doua zi s-a intamplat :-x
Pai...
Cel mai urat:
Eram la o inmormantare si nu stiam cine a murit. Apoi s-a deschis sicriul si am vazut-o pe bunica mea.Horror!
Cel mai frumos:
Baiatul de care imi placea imi spunea ca ma iubeste etc.
Cel mai nasol a fost ::
eram afara si a trecut un grup mareeee mareeee de satanisti + emo.
si eu am ras de infatsisharea unuia, apoi ala a inceput sa dea cu biciul in mine, sau nu mai stiu cu ce.
si ma obliga sa port pe frunte semnul asta:
http://cugetortodox.wordpress.com/......-fereasca/
dai mai jos la numarul 5. SVASTICA
asa. si eu nu vroiam sa port semnul ala dar ma kinuia daca nul purtam :(
stiu ca asta e un semn antiChrist...
eh sh cel mai frumos vis...nujtiu...au fost multe
:) \m//
Cel mai frumos vis era cand m-am sarutat cu nick jonas iar cel mai urat vis era cand eram in fundul pamantului si era diavolul acolo aoleu
Cel mai frumos a fost cand am visat ca eram cu prietenul meu, si cel mai urat atunci cand l-am visat pe prieten cu alte fete cum se sarutau...si el nu era cu mine, stateam doar si ma uitam la ei.
Cel mai frumos a fost cand am visat ca trebuia sa ma marit cu un baiat urat si a venit prietenul meu si m-a furat de la nunta .
Cel mai urat a fost cand am visat ca a murit maicamea. :-s
Cel mai urat:Eram cu familia mea sub cada, toti aveam cam 10 cm inaltime.Visul incepuse cu noi fugind prin niste catacombe.Eram alergati de catre o vulpe si un lup.Am ajuns intr-o camera cu multi morcovi aranjati ca la piata si stiam ca va trebui sa fugim mult asa ca ne-am oprit sa luam mancare, doar ca toati au inceput sa fuga si sa ma strige si eu luam in continuare morcovi.Cand m-am prins ca intrase vulpea in camera am incercat sa fug dupa familia mea pe scari dar a cazut un grilaj si am ramas blocata si familia mea m-a lasat acolo fara nici o remuscare. Apoi am visat cum vulpea ma sfasia in bucati, explicandu-mi ca nu trebuia sa-i ating morcovii.Eram in clasa a 4-a cand am visat asta si 2 saptamani am mers la baie la vecina fiindca imi era frica sa merg la baie la mine acasa.Nu cred ca am sa uit vreodata visul asta si acum imi amentesc exact toate detaliile.
Cel mai frumos:Vara trecuta am visat un baiat blond,inalt, talentat, cu un zambet impecabil.Eram cu el la mare si stiam ca numele lui incepe cu V.Doua zile m-am gandit numai la baiatul din vis.Cateva luni mai tarziu intalnesc un baiat inalt blond, incredibil de talentat si cuminte si il cheama Vlad, studiaza sa fie dentist si azi suntem forever inlove si visam la o familie cu 15 copii care canta la intrumente diferite.
Visul cel mai frumos pe care l-am visat, a fost când mi-am petrecut tot timpul[= visul/noaptea] cu persoana iubită.
Iar cel mai urât (vis), a fost că m-am trezit.
Cel mai urat vis-ma bateau niste pitici cheliosii care jucau poker(serios!) si cel mai frumos-ca exista un sex tape cu pamela anderson si chiar asa s-a intamplat! nu.glumesc-cel mai frumos a fost cand am visat ca zbor peste concertul lui ozzy la bucuresti...WOW
Amuzant că întrebi!
Don't judge me!
Cel mai frumos vis a fost când eram la mine in şcoală şi am visat că venise Justin Bieber şi că a devenit iubitul meu!
Şi cel mai urât a fost când am visat că dacă nu făceam ce zicea Dracu punea păianjenii pe mine şi din astea
Cam penibil.mă rog!