| ViVi a întrebat:

Care a fost cel mai groaznic moment din viata voastra?

Răspuns Câştigător
| adela22 a răspuns:

Totul a inceput in 10 septembrie 1991 cand unchiul si verisorul meu au avut un accident groasnic. Li s-a oprit masina in mijlocul sinei de tren si chiar atunci a venit trenul omorandu-i pe amandoi... dupa o luna si ceva...mai exact pe 17 octombrie s-a nascut fratele meu...eu sunt nascuta in 9 august 1988 eram cu 3 ani mai mare decat el...totul a fost bine pana in 5 ianuarie 1997 cand fratele meu a fost lovit de masina avand doar 7 anisori... a fost cel mai groasnic moment pentru ca am fost de fata cand s-a petrecut tot accidentul.
Noi stam la Drumul National dintre Alba Iulia si Cluj Napoca...mai exact in localitatea Inoc.
Venisem amandoi din sat...il tineam de mana sa nu plece de langa mine, cu noi mai erau doi vecini care veneau la noi la magazin sa cumpere paine. Fratele meu a trecut cu ei iar eu am ramas pe partea cealalta penntru ca vroiam sa merg la matusa mea care era putin mai incolo de casa noastra dar pe partea astalalta de drum.
El probabil m-a vazut ca merg si a vrut sa vina si el dupa mine, insa cand a vrut sa treaca drumul nu s-a asigurat si a trecut si l-a lovit o masina...eu am auzit doar bubuitura si cand m-am intors l-am vazut langa sunt... l-am dus cu ambulanta la Cluj insa in 15 minute cand am ajuns acolo nu mai avea ce sa-i faca pentru ca era foarte tare lovit la cap...si asa a murit crying
Dupa 2 saptamani catelul care i-a pus el nume si era preferatul lui, a murit in acelasi loc lovit de o alta masina, dupa aproximativ 2 luni, tata a mers as dea de mancare la porci iar porcul lui preferat era mort, iar cand i-a facut autopsia nu i-a gasit nimic cu care sa dovedeasca moartea.
Dupa 6 luni, eu eram pe un drum nu prea frecventat de masini, ne jucam sotron.Am vazut venit nu biciclist venind spre noi... a trecut in sus pe drum iar dupa un timp s-a intors...in momentul cand l-am vazut ca vine... m-am retras de pe mijlocul strazii si m-am pus buburez pe iarba langa drum si asteptam sa treaca cu bicicleta...nu eram atenta si ma jucam cu iarba...la un moment dat mi-am ridicat privirea sa vad daca a trecut bicicleta si sa ma intoc la prietenii mei care erau pe mijlocul drumului se jucau in continuare. In acel moment in care am ridicat privirea s-a bagat cu bicicleta in mine si mi-a spart capul... a urmat o perioada grea in spital insa acum sunt foarte bine, nroc ca nu au ramas urmari.
Tot ce v-am povestit mai sus este din cauza unui blestem care a fost pus de o batrana din satul nostru pentru ca am fost la o manastire si asa ne-a spus preotul care a facut slujbe de dezlegare.
Acum totul este bine...nu s-a mai intamplat nici un incident de genul.
Asta este viata.Nu avem ce face.Fiecare are soarta lui si o cruce de dus.

23 răspunsuri:
| cristina_6456 a răspuns:

Am avut 2 frati si au murit amandoi deodata in accident de masina a fost groaznic si amai fost groaznic cand sa inbolnavit tata de alzaihmer

| cristi27 a răspuns:

Cel mai groaznic moment din viata mea a fost in 25 iunie 2005, am avut un accident si am ajuns in coma la spital, am stat vreo 6-7 ore

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff, am spus alataieri cred, la 9 ani cind s-a surpat peste mine un mal de pamint si mi-am revenit cind ma scoteau. Daca intirziau un minut...
Am fost constient ceva vreme, ca-mi amintesc ca strigam la prietenii mei sa ma scoata si ii auzema cum strigau dupa ciobanii din vale sa ii ajute. Si nu stiu momentul cind m-au scos, mi-am revenit cind ma trageau afara si mai erau doar picioarele de scos... si iata-ma tongue

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Cel mai groaznic? M-am ingragostit de un baiat care nu merita dragostea mea si din pacate am realizat asta prea tarziu si am suferit foarte multsadDar am trecut si peste astawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand a murit tata.Era afara un ger cumplit.Mergeam desculta prin zapada si gheata si nu simteam nimic, nu puteam gandi. N-am sa uit niciodata...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe langa ce am citit mai sus, momentul meu e neinsemnat...

Totusi, am suferit ca un caine anul trecut de ziua mea cand prietenul meu a uitat sa-mi zica la multi ani crying

Noroc ca si-a amintit...seara abia straight face

| psiholoaga a răspuns:

Bunica mea a murit de cancer pulmonar. Pana cand nu am ajuns acasa de la scoala, sa vad steagul in poarta, am crezut ca se va face bine. Ma intorceam cu o colega, eram clasa a 6a, cred si am vazut steagul. Cu 2 luni inainte murise si strabunica mea, mama ei. Nu stiu cum am ajuns in camera, am simtit ca nu mai am picioare, am trecut de poarta, de oameni, am intrat direct in sufragerie, am vazut-o pe masa. Galbena, cu vata in nas, cu parul rarit de la chimioterapie. Din nou, nu stiu cum am trecut prin restul de camere, plutind, pana in capatul gradinii, unde am izbucnit in plans. Nu stiu cat am plans, dar dupa nu mai puteam sa ma ridic, atat de obosita ma simteam.

| cutache a răspuns:

Totul a inceput cind sotul meu a lipsit un an si jumatate, dupa ce s-a intors am avut foarte multe momente groaznice... dar sa nu uit atunci cind a murit tatal meu pe care il credeam nemuritor...

| yadora a răspuns:

Cand am iesit dupa carosabil si am luat-o la vale (eram la munte) rostogolindu-ne pana ne-am proptit de un ciot ramas dupa taierea unui brad...pana jos ...praf si pulbere; asa ca am avut un dram de noroc ...eram copil pe atunci.

| andreig a răspuns:

Nu am avut nici un moment groaznic in viata slava Domnului si nici sa nu vina

| ioanaa a răspuns:

La 8 ani, cand mama a plecat in Italia. Apoi, la 17ani, cand iubitul meu cu care eram de doi ani a plecat si el, tot in Italia. Astea m-au marcat. La restul, am incercat sa fiu imuna.

| cioko19 a răspuns:

Cand a murit mama. si mai multi membrii ai familiei la care tineam enorm. ( verisor de 21 de ani, matusa )

| Silvia a răspuns:

Din fericire nu am avut momente atat de dure pana acum...happy

| Misterious a răspuns:

Cand am aflat ca tatal meu a fost talharit.si batut chiar in seara de Revelion... e bine ca a scapat si ca imi e in viata :X de asemenea ca mi-a murit un prieten in vara lui 2007. a fost destul de traumatizant. doamne fereste-ne!

| cosolovschi a răspuns:

Cind am aflat ca a decedat un mos(virsta 26 ani) si a fost inmormintat in ziua cind implineam si eu 14 ani...

| Közmyn17 a răspuns:

Cel mai groaznic moment a fost atunci cand eram mic( la 3 ani) mi-am pierdut tatal...tzin si acum minte...eram in bucatarie, mama incerca sa faca niste dosare (economist) si eu eram langa ea... ea plangea incontinuu, si era toata roshie, si nu vorbea cu mine, si eu o tot intrebam daca vrea sa-i aduc batista mea de la gradinita... a fost o noapte in care ma macina ingrijorarea sa nu se imbolnaveasca mama de atata plans...si nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva, pentru. ca moartea lui cred ca m-a marcat pentru totdeauna, dar sunt convins ca undeva acolo sus, el ma apara si ma protejeaza de tot raul...

| Dan a răspuns:

Cel mai groaznic moment din viata mea a fost atunci cand am fost parasit de iubita mea cu copilul meu nenascut, care este acum undeva in Elvetia.Mai tarziu am aflat de la un prieten, ca a nascut o fetita. Durere, durere, durere mare...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand am aflat ca un tip ma place, dar constiinta nu-l lasa sa recunoasca si sa faca primul pas sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. era sa mor intr-un accident la serviciu.era intr-o joi.pa inseraaaaat maaai.problema e ca nu era atat de groaznic pentru mine cat pentru sotia si copii ce ramaneau in urma. dar asta e.

| laramaria a răspuns:

Cel mai groaznic moment a fost cand o verisoara de nici 18 ani, care imi era ca o sora, a murit in urma unui accident de masina... a fost prea dureros...

| Artemiss a răspuns:

Cand era sa moara mama in fata mea, eram o copila...si un om a zis ca e beata dar ea lesinase pe strada si nu stiam ce sa fac.La 8 ani cand eram sa fiu violata, dupa 2 luni s-au despartit si parintii mei.Cand a murit nanul meu care era sanatos tun... un accident...etc

| andreea_4628 a răspuns:

Cel mai groaznic moment? Cand a murit Michael Jackson! Am plans o groaza! Si acum plang cand ma gandesc ca nu mai este!

| Klara a răspuns:

Odata, prin 2006, eram in tabara cu niste prieteni si ne ratacisem in padure, super nasol, ploua, eram toti disperati, nu mai gaseam drumul la cabana si se si intuneca... worried
A fost groaznic, ma c***m pe mine de frica :-s

Întrebări similare