Am intrat cu capul in geam, eram intr-o statie de tramvai si am vrut sa intru intr-un magazin dar cu ochii la prietena mea nu am vazut usa si...imagineaza-ti cum au inceput toti din statie sa rada de mine pana si prietena mea radea :-( mie imi venea sa intru in pamant de rusine
Pai nu stiu care a fost cel mai jenant, dar azi mi s`a intamplat ceva oribil...am varsat cafeaua pe mine si eram in oras, langa liceu. am avut 2 teze azi asa ca nu am avut timp sa merg acasa sa ma schimb si i-am luat tricoul unui baiat[ in tricoul ala incapea si tata la cat de mare era] si m-am imbracat cu el. imi atarna pana aproape de genunchi, ca sa nu zic ca mai incapeau 2 persoane in el...si asa am stat eu toata ziua la liceu [7 ore] cu tricoul ala, pentru ca pantalonii erau patati si sincer, am preferat tricoul ala decat felul in care se vedeau pantalonii mei
Cred că atunci când am stat cu genunchii înfipt într-un gard metalic vreo 20 de minute. La cât alcool fusese în seara aia, eu m-am prins abia când sângele ce curgea mi-a ajuns în adidaşi
A doua zi şi eu am râs dar atunci nu ştiam de ce râde lumea
Într-o pauză, anul trecut, s-a întâmplat ceva pe coridor şi bineînţeles, am mers şi eu să văd ce se întâmplă. Am început să alerg. Eram în spatele unui coleg. El a ieşit, a închis uşa. Eu nu am văzut şi am intrat cu viteză, direct în uşă. Toată clasa a văzut întâmplarea şi bineînleles că au început să râdă. Am avut nasul roşu toată ziua şi s-a făcut haz pe seama mea. Pe moment aveam nervi, dar mi-am dat seama că şi eu aş fi râs dacă ar fi păţit cineva asta, deci am râs şi eu în sinea mea, gândindu-mă cât de penibilă a fost faza.
123456789qwertuiop întreabă:
nicoleta286 întreabă:
TheDude întreabă:
Impresiicapedorobanti întreabă: