| Nibichan a întrebat:

Care a fost cel mai jenant lucru care vi s-a intamplat?

7 răspunsuri:
| Bombonyci_Lauriky_1996 a răspuns:

Al meu a fost atunci cand m-a trimis doamna profesoara de matematica la tabla si nu am stiut nimic. si dupa am inceput sa plang big grin laughing big grin

| drogh a răspuns:

Doream să mă angajez la o firmă şi pe 1 aprilie am fost chemată printr-un telefon şi un mesaj să dau un interviu. Însă, din păcate după ce am ajuns acolo mi s-a spus că nu mai sunt locuri disponibile şi mi s-a jucat o farsă de la nişte,, prieteni''. Atâta drum degeaba... Şi a fost jenant pentru că m-am lăsat păcălită şi am mai ţinut şi oameni din lucru...

| Ofiintă a răspuns:

Buna,

Sincer, din pacate au fost cam multe lucruri jenante.
Cred ca aveam vreo 8-9 ani si imi placea de un baiat mai mare cu cativa ani buni si o prietena de-a mea i-a spus baiatului respectiv ca eu il plac de fata cu minelaughing sincer, pentru anii mei a fost foarte jenant, m-am rusinat dar ce sa faci astea sunt prietenele.

Criza mamei mele dupa ce am facut-o proasta, pai am facut-o proasta pe maicamea in casa si era o prietena cu mine la care eu am iesit afara si a venit si ea sa-mi tina o predica extrem de stupida, de atunci nu me-am schimbat parerea despre ea, in orice caz m-a facut de ras in fata ei cea ce mie mi se pare jenant din toate punctele de vedere.

Momentan pe astea mi le-am amintit, dar tie care a fost cel mai jenant lucru ce ti s-a intamplat?

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Să mă duc beat cu mașina în boscheți.

| ItsMaxi a răspuns:

In urma cu vreo 2 3 de ani sa scred c'o sa vina sfarsitul lumii sa ma apuce plansu x.x... de fapt nu cea mai jenanta faza a fost 1- sa ma plimb cu 2 bffuri prin parc la care eu - hey. uite'l pe baiatu ala, ce dragut ee.; x; x; x la care una - oo ce ai face daca ar stii ca'l placi? eu- nu stiu... dc ma intrebi ea- oooo baiatu vezi ca prietena mea te place! ( si a tipat straight face) la care eu ma inrosesc si baiatul ala se uita la mine si. god!:\ =]]]]] da acum rad happy

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Eram cu bicicleta la tara,eu si prietena mea coboram un deal in viteza,ea era in fata mea, si-a piercut controlul si a cazut, iar eu peste ea.A fost atat de amuzant incat am ras cu lacrimi, iar oamenii se adunasera in jurul nostu sa vada ce s-a intamplat, multi au crezut ca n-am rupt coastele.

| PufoshenienexT a răspuns:

Cand am adormit la ora de matematica si am luat 2