| me_3408 a întrebat:

Care a fost cel mai jenant moment al tau?

Răspuns Câştigător
| RooN a răspuns:

M-am gandit mai bine si am gasit raspunsul:X In clasa a 9a ma enervase unu ca mi-a dat un capac si cand am ajuns in clasa acolo am vazut ce colegi am, am vorbit cu ei sa ii luam la bataie pe aia mai mari care o sa intre in clasa sa ne dea capace.Si la un moment dat intra pe usa unu ma duc la el si il intreb ce vrea, la care el du-te in banca si mai vorbimoh go on eu n-am de lucru si il imping si ii dau o palmalaughing. Dupa faza asta se uita el la mine si imi zice nu mai treci clasa, o sa fii examtriculat etc. Si eu ii zic da cine te crezi ma tu sa zici asa. La care el serios "sunt dirigintele vostru". Va dati seama ca toata clasa a ras de mine, da bine ca a fost baiat de treaba si a inteles faza si am iesit la o bere, la fotbal ne-am imprietenit dupa aia.

13 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Au fost multe momente jenante. Unul a fost cand eram la ziua unui prieten si am vomat deodata laughing

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Cand m-a prins vecinu cu niste prietenii la cireserolling on the floor

| Amrita a răspuns:

Buna. pai momente jenante tot au fost dar iti voi spune unul mai recent.Eram pe strada, ma indreptam spre gradinita fratelui meu si pe strada mi s-a parut ca recunosc pe cineva. Nu avusesem o zi tocmai grozava. Ei si am salutat persoana care nu s-a dovedit a fi cea pe care o cunosc. Tipa s-a uitat nedumerita la mine iar eu mi-am ingropat fata in par si m-am inrosit toata. A fost chiar penibil...laughing

| l0rre a răspuns:

O faza cu dirigu
clipele alea nu le uit nikiodatalaughing
nazbatii

| me_3408 explică:

RooN ala da moment jenant big grin Bine toata lumea a avut momente penibile si eu, sa imi aduc si eu aminte ca sa scriu si eu aici

| RooN a răspuns:

Chiar nu m-am gandit nici o data la asta:-s
Al tau care a fost?

| byiju a răspuns:

La scoala se sunase si din graba am incurcat clasele.Am intrat intr-o alta clasa(iar proful intrase)si m-am asezat in banca, dar cand m-am uitat in jur colegii mi se pareau straini. M-am uitat mai bine si la profesor, l-am salutat, iar apoi am intins-o!

| Deeza a răspuns:

Nu e neaparat cel mai jenant dar e cel mai recentbig grin Asa...pai era intr-o seara cand tocmai ma intorceam de la film din mall. Ca sa nu ajung prea repede acasa m-am decis sa mai cutreier putin magazinele. Voiam sa ma innoiesc si eu si am inceput sa ma caut de bani prin buzunar. In acelasi buzunar in care aveam un protejslip.Si mergand eu asa pe culoarele mallului si cautand bani in buzunarul cu pricina, mi-a cazut din greseala protejslipu pe jos. Initial auzisem ca a cazut ceva dar nu stiam ce.si cand m-am intors sa vad ce am scapat am vazut 'frumosul' protejslip pe jos, pe podeaua mallului. M-am inrosit imediat si am tulit-o, fara niciun gand de a ma intoarce pentru a-mi recupera protejslipullaughing Oricum noroc ca in acea zi mallul nu era prea plin. Cred ca doar un copil imi vazuse patania(sper)laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eram in clasa a 9 -a si mincam alune si se uita un copil la mine cind tocmai le terminasem si nu mai aveam bani. M-am simtit aiurea de tot pentru ca ii straluceau ochii de pofta si eram in totala imposibilitate de a-i oferi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand era sa ma vada colegii fara sutien, bustiera sau alceva laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cunosc acest cuvant tongue.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am facut pipi pe mine de ras fiind marijuanat rau in mijlocul mc donaldului de la dristor

| Monyka87 a răspuns:

In clasa a3-a cand mi s-au rupt pantalonii de sport si nu am vazut dar ma miram ca toti colegii radeau de mine si neavand vestiare suntem nevoiti sa venim imracati de sport direct de acasa, si am stat la scoala asa si cand am ajuns acasa mi-a spus mama sa ii dau pantalonii de pe mine sa ii coasa ca mi s-au rupt intre picioare.crying A doua zi la scoala imi era jena sa ii vad pe colegi, si cred ca m-a vazuse si profu de sport.

Întrebări similare