Buna! nu stiu daca e penibil, dar pentru o clipa asa am simtit la acea vreme..eram in clasa a 10 a si un tip din scoala, a venit cu bicicleta, eram un grup de fete si am pus pariu cine se urca pe portbagajul bicicletei din mers, eu mai facusem acest experiment si imi reusise, dar de data asta nu.ce sa zic, ca am capatat o julitura de mai mare frumusetea iar restul se uitau cam ciudat, dar cand au vazut ca e de rau, a venit si m-a luat in brate un coleg si m-a dus la cabinetul medical.
O zi frumoasa sa ai!
Am avut mai multe momente stanjenitoare dar nu mi le aduc prea bine aminte..Insa imi aduc aminte de acesta:Eram mai micuta si nu suportam un baiat..bineinteles nici el pe mine(eram de aceleasi varste)si am zis sa il bat ca prea isi dadea figuri)si...trecea p langa mine cu bicicleta si l-am impins.normal ca a cazut si si-a prins picioarele acolo.dar dupa vreo 2 minute am inceput sa plang de parca el m-ar fi impins pe mine si nu eu pe el.si au inceput toti sa rada de mine)
Eram la munte cu niste rude si am vazut un baiat frumos care se dadea cu snowboard-ul pe acolo. Eu stiam destul de binisor sa schiez dar m-am hotarat sa fac niste scheme pe langa el ca sa il impresionez (aveam 16 ani, eram nebuna). Am respirat profund de 2 ori si am inceput sa schiez, prinzand tot mai multa viteza iar cand am vrut sa ma intorc, asa, mai in figuri, am luat o cazatura de toata frumusetea (cred ca m-am rostogolit vreo 20 de m) . Evident, toata lumea se uita la mine si acel baiat a venit la mine ca sa ma intrebe cum ma sint, pe langa rudele mele si alte 20 de persoane. Atunci am vrut sa ma ingrop in zapada... LOOOOL
Si acum mai rade acel baiat de mine pentru faza asta, pentru ca, am obtinut rezultatul dorit, din fericire )
Momentul meu jenant:
Eram la o petrecere la restaurant si dansam. Vine chelnerul sa ne ia farfuriile goale si cum dansam eu i-am dat cu mana in farfurii de i le-am dat in cap(bine, de fapt in fata....tot aia).
Pe urma s-a uitat ciudat la mine si m-a dat afara.
Un moment jenant ca al atu am avut de doua ori eu.