M-am patat la scoala... stii tu problema.
Si hazliu: eram la o plimbare cu 3 fete, si la una din fete i-a venit sa faca shushu. Si am gasit 2 canalizari.Eu i-am spus fetei ca i-am gasit loc unde sa se pishw. si eu aveam piciorul langa canalizare. si vad cum iese o mana din canalizare. Eu am crezut ca e doar un muncitor. Dar vine o alta fata si cand il vede p-ala din canalizare, incepe sa tsipe si sa fuga. M-am speriat si eu nah, si cand aproape sa ma apuce de picior am fugit repede. A3a fata nu stia de ce fugim, dar cand l-a vazut pe ala, fugea mai repede ca noi. Ultima fata, cea careia ii venea sa... s-a prins ultima. Si face boschetarul alla: ia veniti fetele incoace sa va vad mai bine. Si cand a auzit asta, a fugit si ultima tipa. Si pana la urma ne-am dus intr-un bloc si s-a usurat )
Stanjenitor: aveam 14 ani si ma intelegeam foarte bine cu un baiat, care peste 1 an avea sa fie primul meu prieten. Datorita faptului ca era prin luna mai, colegii mei s-au gandit sa ne ude si astfel coridoarele scolii erau pline cu apa de zici ca era sparta conducta de apa.
Evident avea balerini in picioare si astfel datorita faptului ca am fugit, am alunecat, a cazut peste mine si un prof de liceu si hop a aparut si baiatul de care imi placea.Totusi ii multumesc ca m-a ajutat sa ma ridic
Hazliu: am jucat gramada cere varf si cum jucam noi asa, am impins dulapurile din cls cu fundul iar dulapul bineinteles era praf.Pe urma am facut poze cu niste colege si acestea au picat sub banca ) ))
Cel mai stanjenitor a fost faptul ca imi placea cum canta Alin Oprea si nu stiam inca romana asa ca inloc sa ii spun ca imi place cum canta i-am spus ca imi lace de el
Cel mai amuzant a fost cand am vazut ca dintr-o cutie ramasa nedesfacuta de cand am venit in Romania au iesit furnici. Cand am deschis cutia am gasit acolo cativa biscuiti care aveau trei zile cand ne-am mutat acum 3 ani adica aveau 3 ani si 3zile
Si eu am ramas in chiloti dar in timpul unui meci de hambal erau 5 tribune pline si radeau toti inclusiv eu
Whatthehell66 întreabă:
Liiidiaaa întreabă: