Hmm
Eram cu verisoara mea, seara, in fata blocului. Tocmai isi cumparase un papagal ( jucarie ) vorbitor. Apasai pe un buton, vorbeai, se inregistra si papagalul repeta. Am ras spunand numai prostii, papagalul repetand ca un papagal ce era . Am fost provocata, spunand " esti idiot " moment in care trece un baiat ( de varsta noastra ) si papagalul incepe sa spuna " Esti idiot, esti idiot, esti idiot ". Imagineaza-ti cum se uita bietul copil la noi . Nu a fost ceva tare si nici nu am facut-o eu... papagalul e de vina )
Pai ma jucam la o lectie cu un elastic de par (era plictisitoare lectia) pana a aterizat elasticul in capul dirigintei.
La alta lectie am vrut sa ma mut un pic cu scaunul mai la marginea bancii si nu l-am asezat bine, astfel ca am cazut cu tot cu el
Altadata am varsat un vas cu apa direct in capul directorului (ups!). Eu ma urcasem pe o banca sa pot uda florile de pe dulap, si directorul a venit exact acolo sa ia nu stiu ce din dulap, eu nu imi tineam prea bine echilibrul si era cat pe ce sa cad, iar vasul s-a rasturnat direct pe el
Pe strada am cazut odata in glod in fata unor baieti draguti (unul din ei a devenit prietenul meu )
Mah eu n`am facut inca nimic penibil insa o prietena de`a mea da
a facut Pipi intr-o scara si in galeata de la scoala:-&
Pai am avut un meci de fotbal undeva mai departe, si ne am intors cu un microbuz, fiind din alta tara si stand aici mai mult timp am auzit melodii populare. si am inceput sa cant M am nascut langa carpati si pusca si cureaua lata de a ras tot microbuzu
Uneori am fost prea sincer cu colegii mei. Am vorbit cu ei cum vorbesc cu persoanele din afara scolii si asta nu prea le-a placut.Asta m-a facut sa ma simt foarte urat. Asta este problema, uneori sunt prea deschis.
M'am imbatat cu inca 2 si cantam prin piata " Iisus a inviaaaaat din morti! ", mergand cu o bucata de carton cum au cersetorii. A doua zi cand am mers la magazin radeau aia de vand cartofi, ceapa. de noi .
Pai eram cu niste prieteni la ziua lu varmiu si l-am murdarit cu frisca tot si dupa am turnat zahar pe el dati seama cum arata dar ce neo facut maiksa dupa...
Am cazut pe scari chiar in fata baiatului pe care il placeam evident toata scoala a ras de mine, iar el are grija sa imi aminteasca si acum cat de dulce eram in 4 labe cu gatu sucit dupa el
Liiidiaaa întreabă:
ruxybelle întreabă:
Whatthehell66 întreabă: