Cand eram mai mic m-am dus cu baietii sa aruncam o punga de apa in cap la un mosneag de politist. Nu mai era mult sa primesc o amenda si o bataie zdravana de la taicamiu.
Stupiditatea multor lucruri ma depaseste, deoarece data fiind situatia data, e atata stupiditate incat te invarti in cerc...
Sper c-am fost logic...
Am jignit, si jignesc in continuare.
Multe lucruri sunt stupide, caci omul este in sine cateodata stupid.
Cu timpul, ajungi la un nivel cand poti sti singur ce-i bine si ce-i stupid.
Fac zilnic lucruri stupide. Dar nu aceleaşi în fiecare zi, lucruri diferite. Aşa se învaţă.
Nu mi-am imgaginat ca la 24 de ore, o pot face eu. Ieri am fumat 5 tigari si mi-a venit rau la o cafenea, si cum am ajuns la baie am... Vomat tot )
Iar azi cand ma plimbam cu rolele(incepatoare ce sunt ) am alunecat nu stiu cum si am aterizat cu mana in gardul blocului (daca stti acele gardulete de cativa cm ). Faza este ca mi-a intrat fix in mana. Nu mi-a venit sa cred, ca atunci venise la mine un baiat de care imi placuse si m-a ajutat sa ma dezinfectez. Apoi am ajuns dupa 1 ora la spital si m-am ales cu un vaccin si 2 copci . Doar ca acolo erau numai tigani. Am avut noroc ca langa mine era o babuta cu care sa mai vorbesc In timp ce doctori imi faceau ce imi faceau in palma radeam de moarte pentru ca ma gadila acu ) faza e ca nu voi putea face nimic cu dreapta si... Chiar o sa tin minte asta )
Cand am vrut sa iau o sticla si am ascuns-o cu mana..si ma uitam pe sus..si toata lumea radea..si nu stiam de ce
Andrei67y5 întreabă: