Stii nu este chiar trasnit ca un fel de cosmar.La scoala unde eram langa era o cantina bantuita si ceva case bantuite(asta este adevarat).Am visat ca am la scoala si am intrat intr-o incapere unde erau fantome care se spala pe dintii. Apoi am ajuns la un wc-u si din wc ieseau capuri de mortii, apoi am mers pe un coridor lung si am mers la capat unde era o iesire care ducea la pod.Am mers si pe pod si nu se putea merge doar cu role sau biciclete.Mi-am luat rolele si am mers si tot apareau capurii de morti. Apoi m-am trezit si imi era foarte frica ca nu am mai adormit.Nu conteaza daca dai funda sau nu doar am vrut sa stie si alti visul!
Visam că eram Spartacus şi că rupeam pe oricine, până când mi-a străpuns pe la spate unul gâtul cu o sabie şi după m-am trezit cu o durere în gât.
Că l-am luat pe Băse şi pe Boc, i-am vopsit verde în cap, i-am dus în pădurea Ecuatorială, am luat o liană, le-am legat-o de cap şi după i-am aruncat în Triunghiul Bermudelor.
The End!
Ce tare!
Mi-aş dori să fie şi adevărat.
Dar din păcate nu prea se poate. :-s
1.Visam ca eram in curtea scolii cu o geaca de aia,''grasana'' si toata curtea era umpluta de apa.
MileyCyrusDestinyHopeXR întreabă:
CandyHearts întreabă:
anonim_4396 întreabă: