Nici macar nu stiu pe care sa-l aleg
Cred ca atunci cand era sa-mi pierd mama.Acela a fost printre putinele momente din viata mea in care m-am indoit de faptul ca Dumnezeu e drept
Insa mi-am dat seama ca mi-am pus la indoiala credinta prea usor si am regretat faptul ca am gandit asta dar la durere zici multe
Pot spune ca sunt fericita pentru ca nu am avut neplacerea sa trec prin lucruri intr-adevar urate.
Era cat pe ce sa ma inec
La 10 anisori Am plecat prea departe. a venit un val urias si nu stiam ce sa mai fac.Ma izbit si picioarele mele deja nu mai atingeau pamantul Eram foarte speriata mai ales ca nu stiam sa inot Norocu meu ca era varul meu langa mine
De atunci o perioada mi-a fost foarte frica de apa Si nu am mai trecut de mal pana nu am invatat sa inot
Urat... nici nu stiu sa-ti spun mereu ma gandesc cel care m-a facut sa sufar cel mai mult a fost boala si moartea tatalui meu. NU pa pot gandi decat la asa ceva. Nu este "urat" am suferit insa mult
N'am idee, oricum au fost destule insa nu asa de "urate" precum au scris altii...probabil cand am realizat ca lumea nu e asa cum credeam, cand deja aveam o imagine ok despre toti si am realizat ca sunt multe nedreptati si oameni de tot rahatu la fiecare pas
bafta
Primul lucru a fost cand era sa-mi pierd mama intr-un accident de masina.Al 2-lea. a fost si este tragic pentru mine. pierderea varului meu!
Wow, cele povestite aici sunt chiar dureroase, cand ma gandesc ca eu eram suparata ca nu ma lasa mami in excursie sau la discoteca... iar altii nici macar nu au o mama care sa le poate de grija.
Respect pentru @Alisia si pentru cei ce au raspuns aici!
Mi s-au intamplat multe lucruri urate... Dar cel mai urat si de la care s-au declansat si celelalte a fost sa-mi pierd parintii la doar 5 ani.
Nici nu stiu cum sa incep ca inca ma doare.Si mi s-au intamplat destule lucruri rele.
Hmmm e chiar greu sa raspund la intrebarea asta, pentru ca in viata de cele mai multe ori ti se intampla numai lucruri urate, si sunt fff multe, dar iata unele lucruri urate din viata mea:taica-mi-a, mai multe nu spun(Dumnezeu sa-l odihneasca), faptul ca a trebuit sa suport sa ne tot mutam de la un loc la altul neavand o casa a noastra ca stam in chirie de cand m-am nascut, ca a murit bunicamea cu care m-am inteles cel mai bine, mai bine decat cu mama, ca am fost supusa unei operatii cu polipii sau ce or fi si mi-au strambat nasul parasutele alea, ca abia pot sa respir si nici nu prea mai am nasucul frumos cum il aveam cand eram mica, faptul ca cea mai buna prietena a mea m-a tradat in ultimul hal, ca trebuie sa renunt la multe lucruri din lipsa banilor si etc...in general mi se intampla lucruri urate in viata, intru in depresie, apoi a 2a zi vad viata cu alti ochi, ma simt mai bine, ma uit la cerul albastru si imi trece pur si simplu starea aia nasoala, stiu sa apreciez si lucrurile simple
Cand credeam ca o sa-mi pierd mama. Era foarte bolnava si in seara de Craciun doctorii spuneam ca are tumora pe creier si ca nu mai poate scapa. A foat oribil sa stau fara mama mea in noaptea de craciun. Aveam 9 ani.
Cred ca momentul in care mi-am pierdut tatal. asa cum a spus si onutzu. a fost singurul moment in care m.am indoit de judecata dreapta a Domnului. foarte greu sa nu ai un parinte. voi ceilalti sa ii pretuiti mai mult de cat orice... nu doresc la nimeni durerea pe care o simt eu de un an!
anonim_4396 întreabă: