Păi eram la un concurs cu o prietenă şi mi-era ruşine de proiectul nostru + că erau in sală nişte băieţi frumoşi şi toţi aveau câte un proiect sofisticat şi când ne intreba ceva eu nu ştiam nimic sşi nici colega mea, că era proiectul altcuiva. Doamne, cel mai penibil moment. Dar na, uite că am supravieţuit.
Eram intr-o tabara la mare, cu niste prietene si am fost cazate intr-un hotel. In camerele de langa noi erau cazati 10 baieti, din cate am inteles au venit impreuna si ei la mare.
Intr-o noapte am dat peste ei in club, iar eu si cu prietenele mele (mai mult eu) eram facute "manga".
Un tip dintre cei 10 s-a prefacut ca ma place ( s-a dovedit ca vroia doar sa mi-o traga ), si m-am dus cu el in camera de hotel.
In urmatoarele zile toti baietii ma tachinau si faceau misto de mine, pentru ca aveau poze cu mine fara nici o haina, inclusiv poze in care eram in ipostaze foarte indecente cu acel baiat.
Cred ca asta a fost cel mai jenant moment, pe care nu o sa il uit niciodata! M-am urat vreo 2 ani pentru inconstienta de care am dat dovada, dar m-am bucurat ca nu erau din acelasi oras cu mine acei baieti.