Depinde foarte mult si de baiat, avand in vedere ca nu fiecare reactioneaza la fel la primirea unei asemenea vesti. Cel mai bine zic eu ar fi sa aveti o discute serioasa, pe internet daca ti-e mai usor, daca nu in realitate, ca sa ii poti vedea reactiile...si sa ii explici ca tii foarte mult la el, dar doar ca la un prieten, iar din asta nu se poate ajunge la o relatie deoarece inima ta deja ii data. Sper sa reusesti, si astept vesti.Bye
Ce ne-ai zis si noua zi-i si lui. Sinceritatea este o arma buna, si daca zici ca este inteligent, va fi desutul de matur cat sa aveti o conversatie constructiva...
Poti sa abordezi marea vorba al lui Niccolo Machiavelli si anume "scopul scuza mijloacele". Adica, o singura viata ai, fa sa fie bine, doar nu o sa te plafonezi doar pentru ca iti e frica sa nu ranesti pe cineva. lumea e rea, indiferent, si cum inaintezi in ani o sa iti dai seama ca alta solutie nu ai decat sa lupti pentru binele tau
(stiu ca e un sfat cam rece, cu consecinte, dar pentru mine a fost singura chestie care m-a salvat din anumite situatii. nu trebuie sa o aplici, doar ia-l in considerare"
Foloseste cuvintele tale nu te complica cu tot felul` de replici. Ii poti spune de ex. ca ii frumos, ii inteligent (cum ai zis tu) dar pentru tine nu`i decat un simplu prieten nimic mai mult si in plus in sufletul tau ii altcineva, spune-i ca daca o sa ajungeti la ceva mai serios tu nu o sa-l poti iubi pentru ca iubesti pe altcineva si nu cred ca iar conveni ca tu sa fii cu el si sa te gandesti la celalalt.Nu cred ca se supara! Incearca poate reusiti sa va mentineti prietenia in continuare fara ca unul sa fie suparat pe celalalt. Succes!:*
"Te rog sa nu te superi pe mine, insa noi doi nu putem fii decat prieteni, eu tin la tine ca la un prieten, si daca si tu intr-adevar tii la mine, ma intelegi.
Sau cv de genu`...
Frazele perfecte nu exista. Dar poti incerca unele care sa nu-l supere. Ai destule exemplu mai sus.
Ii spui ca tie iti place de altcineva si vrei sa fii cu altcineva si nu merita sa va stricati prietebia incepund o relatie si dupa aia ca va despartiti si sa ramaneti certati
Trebuie doar sa fi sincera! Ii spui ca ti la el, dar nu poate fi nimic mai mult intre voi.
Conteaza foarte mult sa fi sincera si sa nu ii bagi nu stiu ce abureli acolo :d. si eu am trecut prin asta, iar tipul tinea mult la mine si m-a inteles.
Acum ne intelegem mai bine ca niciodata.
Mult succes >
Explica-i intr-o maniera eleganta faptul ca tu tii la altcineva, ca il apreciezi pe el ca prieten si ca vrei sa-ti fie aproape insa avand in vedere circumstantele ar fi pacat sa pierdeti relatia de prietenie existenta pentru o relatie mai serioasa care va dura putin si nu veti mai putea reveni la ce era inainte.Sigur te va intelege daca este baiat istet.
Cred ca trebuie sa il iei incet, incearca sa ii zici ca tu esti altfel de persoana si nu prea aveti nimic in comun.....nu stiu...incearca sa iesi cu el si incearca sa ii fii macar o prietena!
Incerca sai spui asa:Stiu ca ma placi dar tu ar trebui sa intelegi ca eu nu pot sa simt mai mult decat pentru un foarte foarte foarte bun prieten. te rog nu-ti mai irosi timpul cu mine caci eu nuo sa te iubesc ma mult decat ca pe un frate niciodata. e pacat de tine ca esti ciar frumos si poate si pe tine te plac alte fete si te rog sa nu te superi pe mine ca ti-am zis acest lucru dat nu mai vreau sa alergi dupa mine degeaba