| Iulia8659 a întrebat:

Care ar fi ultimul lucru pe care l-ai face daca maine ai sti ca va fi sfarsitul vietii tale?

16 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu te mai gândi la aşa ceva, este cel mai groaznic sentiment care nu se poate descrie.
Pa, pa.

| Psihiatra a răspuns:

Mi-asi lua adio de la toti cei dragi, asi imparti lucrurile mele acelor persoane, asi face ce m`am temut toata viata sa fac si le-asi spune tuturor ce am vrut sa le zic de ani.

Răspuns utilizator avertizat
| BiaSiAtat a răspuns:

Pai...As merge la Biserica si m-as ruga! Doamne Fereste!

| carminaburana43 a răspuns:

Sa merg la servici.

| Mihai7best a răspuns:

Ultimul lucru... m-as uita neputincios si m-as intreba : de ce si eu? cu ce am gresit?

| cosmin2221 a răspuns:

M-as trezii din vis straight face

| AndaAndore a răspuns:

Mi-as cere scuze la toti care stiu ca le-am gresit.
Le-as spune parintsilor cat de mult ii iubesc si cat de rau imi pare ca, uneori, i-am suparat si as astepta sa se faca voia lui Dumnezeu. :d

| MalynaMagdalena a răspuns:

As manca bomboane laughing

| KatherineSparks a răspuns:

Cu siguranţă nu voi începe să umblu pe străzi cerându-mi scuze persoanelor cărora le-am greşit (aleluia, aleluia).
N-aş vrea să se afle nimeni care ar fi sfârşitul meu, m-aş simţii jenată.
Dar, am dreptul la ultima replică. Mă voi îndopa cu un pumn de pastile, aşteptând să mor gândindu-mă: nu mi-am schimbat religia nici până în momentul morţii, de ce Ţi-aş face favorul de-imi amâna moartea până mâine?

| Ys a răspuns:

Un vres dintr-o melodie descrie cea ce as face adica:Si atat cat voi trai cu fiecare strop de viata
As vrea sa las sa straluceasca
Iubire limpede de cer
Si-atat cat voi trai la fiecare pas ce-l fac
As vrea sa las in urma mea
Iubirea jertfei din Calvar
Si atat cat voi trai
Cu tot ce am, cu tot ce sunt
As vrea s-arat Iubirea Lui
soptita cu credinta Domnului

| regina a răspuns:

Eu as petrece pana cand morbig grinlaughing
Macar as muri fericita:X

| alexutsuuu a răspuns:

I-as spune baiatului pe care il plac ca-l plac.love struck

| dorutza_9395 a răspuns:

As dormi cat as vrea, dupa 3 luni in care ma trezesc la ora fixa, dupa care le-as multumi parintilor si restul familiei intr-o scriosoare pentru educatia care mi-au dat-o si pentru criticile aduse.In rest...as mai vrea sa-i spun prietenei mele ca odata s odata va fi cum vreea ea si av fi bine! si unui singur om cam am invatat multe de la el si ca-l apreciez pentru ce este si pentru toate chestiile alea inteligente care le stiu de la el si "le dau" mai departe altora, in felul acesta parand si eu inteligenta si pentru ce am deventi datorita luihappy.

| RainDrop a răspuns:

As merge la Biserica, sa ma spovedesc, sa ma Rog, sa tin post, sa fiu mai aproape de Acel Loc!

| PamPamRawwr a răspuns:

Eu... m-as duce si i'as marturisi baiatului pe care il plac kaaat de mult il iubesc:X:X:X si apoi incep sa imi iau adio de la totisad inclusiv de la acel baiatbig grin