Buna, cauze ar fi multe, depinde de fiecare. Poate au caractere diferite, mai orgoliosi, mai vulcanici.Nu se pot intelege din cauza geloziei, din cauza barfelor, minciuna, infidelitatea, neincrederea, acestea pot fi cauze, dar sunt multe altele, o alta cauza poate fi lipsa de libertate a unui partener sau lipsa de respect, dar totusi eu cred ca iubirea e cea care conteaza si restul vine de la sine...eu cred ca daca 2 se iubesc atunci pot sa rezolve toate probleme care le au si se pot intelege, pot ajunge la un numitor comn, totul depinde de ceea ce simti unu fata de celalalt, de cat de dispusi sunt sa faca compromisuri sau sa faca pe plac celuilalt.De exemplu daca o fata e mai posesiva si un baiat mai orgolios se ajunge la certuri, dar daca fata il iubeste poate incerca sa lasa posesivitatea la o parte, sa se increada mai mult in el daca tine la el, iar baiatul daca o iubeste sa mai lase de la el, sa lase orgoliul ca intr-o relatie nu trebuie sa existe orgolii prostesti, oricum era doar exemplu, cauze pot fi multe si efectul este trist de multe ori, trebuie sa stii cum sa te comporti, daca respecti persoana de langa tine, ii oferi iubire si caldura, daca mai ieriti, mai treci cu vederea unele greseli, nu cred ca cel de langa tine nu va observa si nu va aprecia si asa mai lasi si tu mai lasa si el si totul merge ca pe roate!
Unul din motive e diferenta de cultura. Caracterul iarasi conteaza, hobby-urile, obiceirile, prietenii, familia, distanta, 'binevoitorii ' etc.
@TraficantaDeSentimenteRoz, nu este adevarat. eu sunt tare orgolioasa, este aproape imposibil sa lasa de la mine, si prietenul meu era la fel. Si cred ca lucrul acesta ne atragea mai mult. dar in final, nu asta a fost cauza despartirii ci simpla tradare
Doi oameni nu se pot intelege cand au puncte de vedere total diferite, cand amandoi isi doresc altceva de la partenerul de viata, pur si simplu cand doi nu se pot intelege, il chemam pe al treilea si asa mai departe.
Andreea0612 întreabă:
GreenBubble întreabă: