| 1 Gr. CoCa-Ina a întrebat:

Care are idee cum sa scap de cosuri nu ma refer la cosurile care sunt rosii.Am pe frunte ca niste buburuze, nu is rosii da, daca le strang iasa o,, lava,, alba din elecryingAm fost si la un doctor d-asta specilist da tot n-or disparut crying Stiti care-i faza am impresia ca fetele nici nu te mai privesc daca esti invadat de aceste cosuricryinghappy

Răspuns Câştigător
| Monique_3125 a răspuns:

Buna! Zineryt de exemplu la mine nu a avut efect, depinde de tenul fiecarui...incearca Mibazon sau Asocilin(se gasesc la farmacia veterinara-stiiiuuu, pare ciudat, dar la mine chiar are efect; ii spui celui de acolo ca vrei sa tratezi conjunctivita pisicii sau a cainelui daca te intreaba pentru ce ce si nu costa mult-6 lei un tub); Atentie! Pateaza hainele!
Sa`mi spui daca a mers!happy

7 răspunsuri:
| adinaciosescu a răspuns:

Ai incercat produsele gerocosen?

| Munchkin a răspuns:

Foloseşte Zineryt (îl cumperi de la farmacie). Are foarte mare efect.

| Alessyaaa a răspuns:

In privinta cosurilor nu stiu cum sa te sfatuiesc ca si eu am cosuri dar poti incerca Zinerit, se spune ca e foarte buna. Dupa cum vad esti baiat, si nu-ti fa griji de fete.Cand iti place de cineva iti place pentru ce e, nu pentru cum arata.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| SunShinE_4449 a răspuns:

Mergi la un medic dermatolog. sau foloseste produse ca de exemplu: produse de la Ivatherm de la Lipobase, Fucidin, Zineyt si antibiotice... toate din farmacie... si ai grija ce mananci :mai putina ciocolata, sucuri acidulate ca de ex :pepsi si cola si fara chipsuri.Si mananca mai multe fructe.big grin

| andr3ysbx a răspuns:

Foloseste alcool mentolat, sau o crema de la plafar cu extract din muguri de plop. o sa dea roadethumbs up