| IulianDep a întrebat:

Care are o intamplare amuzanta legata de o usa? Dau funda la cel care ma face sa rad mai tare happy

Răspuns Câştigător
| Aegyo a răspuns:

Pai:
Odata venisera niste doua colege la mine acasa si fratele uneia dintre ele sa se joace cu fratele meu mai mic... Imi bateam eu joc de fratele meu laughing Si nu stiu ce a avut in cap una dintre fete, ca a inceput sa impinga usa de la mine de la camera... A impins si fratimiu si fratele celelaltei in usa si s-a rupt jumate din ea laughing Apoi am incercat sa o reparam, am reusit, doar ca intr-o zi venise maica-mea sa dea cu aspiratorul in camera mea (eu fiind plecata la o colega) si i-a cazut usa in cap cand a deschis-o laughing

Alta faza a fost cand m-am blocat cu inca 3 colege in baia fetelor laughing Si nu avea nici una telefonul la ea, am scapat de mate laughing

5 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

M-am agatat de usa de la baie cu breteaua de la maieu si am picat cu capu pe clanta de aprape mi-am rupt maxilarul.
Mi-a dat profu de mate cu usa in cap
Am ramas cu clanta in mana si am picat pe spate

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Bună. Mă certam cu un coleg la Facultate şi când a ieşit, i-a rămas agăţată mâneca de la bluză în clanţa uşii. Poate nu-i chiar aşa funny.

| purpleice a răspuns:

Pai, eram intr-o zi la scoala si trebuia sa plec, iar eu ma uitam dupa niste colegi sa vad pe unde sunt, cand am dat un cap in usa, de era sa cad pe spate, noroc ca nu m-a vazut nimeni, tot timpul mi se intampa lucruri de genu din cauza ca sunt aeriana.

| RoXxXy a răspuns:

Pai...era o zi de vara si eram afara cu, copii.
trebuia sa vin repede in casa (nu mai stiu sigur de ce ), dar era urgent.
Si vin tot "fuga" imi imi arunc slapi la usa de afara si cand vreau sa intru in coridor ...am bagat mana pe sub cleantza...si eram si in fuga. si m-am lipit de usa ca o muculitza de parbriz laughing

| IulianDep explică:

Ati devenit vedete :) Vedeti aici http://www.depozitdeusi.ro/......si-clante/