Buna, pai am avut parte de multe momente frumoase in viata mea... o clipa frumoasa din viata mea a fost cand de exemplu am primit priuml sarut de la biatul iubit, cand mi-a cerut prietenia si eu am acceptat, multe alte clipe frumoase alaturi de el si acum imi vine sa plang...ca nu se va mai intampla niciodata, a fost si nu mai este, totul s-a terminat intre noi, am avut parte de multe clipe frumoase si cu prietenii, cu familia, cu cei dragi, dar clipele cele mai frumoase au fost cu baiatul pe care l-am iubit enorm...stiu ca totul are un inceput dar si un sfarsit si desi imi vine sa plang acum ca imi amintesc toate momentele frumoase petrecute atat cu baiatul iubit cat si cu alte persoane dragi, m-am emotionat si m-a luat dorul de multe clipe frumoase de care am avut parte si acum regret ca s-au dus si ca nu se vor mai intoarce...
Cand am mers in tabara in Ungaria si de Craciun, mereu Craciunul a fost preferatul meu, toti impreuna, cu cadouri, bradul frumos, spiritul sarbatorilor, mancarea super, mai ales salata de boeuf.
Eu azi am avut parte de niste momente minunate pe care nu le voi uita prea curand. un fost iubit a venit la mine la liceu cu un buchet imens de trandafiri rosi cerandu`si scuze pentru cele intamplate in trecut.
Am fost coplesita de emotii si privita de cel putin jumate de liceu
Ziua in care am luat bacul, si normal zilele in care am nascut fetitele mele, atunci am fost rasfatata, florii, telefoane, lumea fericita pppfff
Cel mai fericit moment din viata mea a fost cand s-a nascut surioara mea desi eram mic, imi amintesc ca, pe la 5 anisori asa fiind, dupa ce-au externat-o din maternitate si bineinteles musafiri la mine acasa etc, eu o pusesem pe picioare si-o leganam si cand a venit mama cu tata au ramas muti
Cand prietenul meu m-a cerut de sotie (asta a fost cu 35 de ani in urma).
Sunt muuulte momente, dar care mi-a venit in minte este primul sarut, primul prieten!
N mai stiu am avut si am incontinuare,, cele mai frum clipe,,, la mine a inceput cand am prim o mandolina si am format o orchestra apoi cand am sarutat un baiat de care imi placea frt mult, si cand am format din nou o fanfara.pentru mine asta este definitia celor mai frumoase clipe din viata mea.
Cele mai frumoase clipe le-am avut in relatia cu primul meu prieten, cand a fost ziua mea intr-un an si mi s-a umplut camera de flori, de cate ori e craciunul si imbodobim cu beteala totul, de cate ori ma ia tata in brate cu cel mai mare drag chiar daca in sufletul lui e trist si cele mai frumoase clipe le traiesc in actuala relatie in care ma simt iubita, inteleasa si ca am pe cineva alaturi, lucru pentru care ii multumesc din suflet lu' doamne doamne . Sper sa ai si tu nu atatea clipe frumoase, ci mult mai multe si sa te bucuri pentru toate. Pup
Nu au existat...acesta este adevarul, nu au existat "cele mai frumoase clipe din viata mea". Chiar si atunci cand am mers pentru prima oara la mare, care ma fascineaza, m-a cuprins o tristete infinita privind marea si gandindu-ma la viata mea...nu a fost decat un moment plin de tristete, asa cum sunt toate pe care le petrec, cu toate ca incerc sa mai si zambesc, dupa ce o fac imi dau seama ca nu a fost decat un zambet artificial si nimic mai mult...scuza-ma, dar chiar nu am avut asemenea clipe...
Cele mai frumoase clipe din viata mea. au fost si sint alaturi de prietenele mele. cind sintem toate impreuna... profitam din plin de clipele acestei virste. pentru a fi fericite!
Copilaria mea a fost cea mai fericita zi din viata mea, si asa viata mea parea sa fie cea mai fericita zi din viata mea! Fiecare zi o putem face ca fiind cea mai frumoasa din viata, nimeni nu-ti poate oferi fericire mai mult decat iti poti darui tu insuti si in acelasi timp ai puterea de a o darui celor dragi, cu sprijinul bunului Dumnezeu, am uitat sa ne bucuram si de lucrurile marunte din viata, nu sa ne gandim doar la bani, averi, case si masini...viata-i o AVENTURA.zambeste, kiSS!
ღღBomBonikNuMitaALLyღღ întreabă: