Bună.
Decesul mamei în urmă cu un an și patru luni! Este cel mai devastator eveniment din viața mea până în prezent.
Pa, pa.
Sincer,nu am avut decat una,in clasa a VI-a mi-a placut de un baiat,si ma ignora intr-un hal dureros,aflase toate scoala despre el(de la o colega,care nu stiu de unde a aflat,de la alta colega care o rugasem sa iti tina gura,dar. whatever) si aflase toata scoala,el ma ignora,si eu sufeream.A fost prima mea,,iubire"
Atat am avut, in rest, nu m-am mai bagat si nu am mai simtit nimic(sunt a VIII-a acum)
Am avut 2 dar nu pot sa o spun pe a doua. La prima s-a imbonavit sor-mea de leucemie cand avea 2 ani.
Buna! Sa intamplat anul trecut moartea unchiului meu din cauza cancerului si era foarte tanar aveam 13 ani.Toata familia a fost distrusa.Aa si mai am una acum.Ma durut ingrozitor sa aflu ca nu exista prieteni adevarati
Pana in prezent,moartea nasului meu[unchiului,tot una.el m-a boteza, in fine] de acum cateva zile, eu avand doar 14 ani. :\
Buna
Cred ca fiecare a avut tristeti mai mult mai mai putin dure. Tine de fiecare cum si le-a perceput, cum a trecut peste ele.
Cea mai grea lovitura a fost atunci cand a trebuit sa plec din locul in care crescusem, din locul in care am iubit pentru pprima data, acolo am invatat sa fiu om, sa fiu bun cu cei din jur, cat de mult inseamna sa nu uit acel loc. Si azi ma intorc acolo cu tristete in suflet pentru ca am lasat un urma niste oamneni extraordinari.
Ma gandesc mereu la locul acela, indiferent cine o sa fiu pe viitor nu am sa-l uit niciodata.
Pa, pa.
La 13 ani cand m-am despartit de prietenul' meu am suferit mult aa si am mai avut coborasuri
Copii sufera cel mai mult:[-ă Pff de ce?:):d pup
dfsdfsfs întreabă:
Andrei67y5 întreabă: