| Maria_3931 a întrebat:

Care au fost cele mai penibile motive pe vi l-au spus iubitii vostri ca sa se desparta?

8 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Cel mai penibil in opinia mea : Ti-am dat destule semnale. Daca nu ai inteles e vina ta.

| Butsilee a răspuns:

Tocmai nu a zis nimicstraight face a luat pozitia mutului straight face a tacut straight face nu au zis absolut nimicstraight face nici macar ca are de gand sa se despartastraight face

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Ca a incercat dar nu poate tine la mine. Ca ii e teama sa ma iubeasca si apoi sa suferelaughing Sau ca nu vrea sa ma faca sufar ca fostul meu, adica ar fi vrut doar sex, dar si-a dat seama ca sunt o good girl.big grinlaughing

| LaMisto a răspuns:

Cel mai penibil:Te iubesc dar mai bine ne despartim

| scumpikkk a răspuns:

Ca trebuie sa stea la vrajeala, o vreme cu fosta lui prietena, sa o convinga sa faca avort laughinglaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hei ti-ai facut-o? compoanerea aia? iubita mea e cu mine de 20 de ani.

| silvium a răspuns:

Ca i s-au facut vraji si s-a indragostit de alta pers si era in transa laughing=())

| symona_8867 a răspuns:

Poi cand ne-am despartit nu mi-a zis nimic doar m-a facut sa plec fara sa-i spun nimic si a doua zi imi zice "pfoai. Te-ai schimbat asa mult.Ai niste impresii in cap.Nu vezi ca nu mai ai niciun prieten toti s-au racit de tine " dar de fapt el era ala care ramasese fara prieteni pentru ca toti erau alaturi de mine.

Întrebări similare