| JeleUUU a întrebat:

Care caracter e mai tare la 4story preotul sau magicianul? multumesc

Răspuns Câştigător
| chuckie a răspuns:

4story

12 răspunsuri:
| AndreiP98 a răspuns:

Arcasul

| AndreyIstetul a răspuns:

Buna. Joc 4story, am experienta mare. Depinde, la nivele mici magicianul e foarte slab. Preotul e a doua clasa dupa arcas numita cea mai usoara clasa din joc. Magicianul e clasa buna si ea, dar iti recomand preotul.

Defecte:
Are viata cam mica, dar are doua skilluri pentru viata+ buff pentru marirea vietei.
Daca iti pui corbul si te urci pe stanci s-ar putea sa ti se termina mana, dar daca esti atent e foarte bine.

Cam atat, nu prea are defecte.

P. S.:Experienta in joc:
-lvl. 37 evocator om
-lvl. 20 preot om
-lvl. 61 preot om privat
+alte caractere vandute

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna. Joc 4story, am experienta mare. Depinde, la nivele mici magicianul e foarte slab. Preotul e a doua clasa dupa arcas numita cea mai usoara clasa din joc. Magicianul e clasa buna si ea, dar iti recomand preotul.

Defecte:
Are viata cam mica, dar are doua skilluri pentru viata+ buff pentru marirea vietei.
Daca iti pui corbul si te urci pe stanci s-ar putea sa ti se termina mana, dar daca esti atent e foarte bine.

Cam atat, nu prea are defecte.

P. S.:Experienta in joc:
-lvl. 37 evocator om
-lvl. 20 preot om
-lvl. 61 preot om
+alte caractere vandute

| MrKid a răspuns:

E cam asa: magiceanu are skill-uri si pentru duel si pentru lupta cu mobi(monstri) in schimb preotu are doar vraji pentru lupta cu mobi:d.

| VreauMulteRaspunsuri a răspuns:

Eu am jucat pe mag lv 30 si inca unu de 30 amandoua zane si mi se pare foarte bun dar cred ca preotul este mai bun. Acum sunt arcas lv 45 cu arba +18 si rup oricum preotii sunt buni. Preotii au sanse mari de a bate arcasul.

| Catastrophy a răspuns:

Nomal ca magicianul e mai tare

| Catastrophy a răspuns:

Magicianul e mai tare ca are skiluri mult mai bune si sunt skiluri de lupta, in schimb la preot ai skiluri multe de mana si viata adica sa ii ajuti pe alti sa ii dai mana sa ii dai viata... deci magicianul e mai tare

| thambor a răspuns:

Eu cred ca preotul deoarece magicianul e foarte slab si nici nu are magii de viata, ci doar de mana.

| alin_7628 a răspuns:

4story

| Marian_Macho_Joe_1990 a răspuns:

Preotul

| cardasie00 a răspuns:

Bai orice caracter e bun u trebuie sa stii sa joci pe el adica(itm, bonusuri, coliere).Dar eu ma fac arcas pentru ca e bun la pvp

| botiz10 a răspuns:

Preotul e mai tare ca magu.are buff sa isi inbunatateasca arma si da dmg mai mare si eu joc am preot de 46 "Botiz10"

Întrebări similare