| FoarteTareFrate a întrebat:

Care considerati a fi cele mai folositoare materii? De ce?

Răspuns Câştigător
| LifeIsColour a răspuns:

Buna,iti voi spune care sunt cele mai folositoare materii din punctul meu de vedere, ceea ce inseamna ca raspunsul meu poate fi partial neadevarat.In primul rand,Limba si Literatura Romana este o materie importanta, asta pentru ca sustii examen de Bacalaureat la aceasta materie si, totodata, reprezinta un bun prilej de a-ti dezvolta cunostintele, abilitatea de a comunica cu oamenii si de a avea un limbaj elevat.Suntem Romania mai intai de toate, si, chiar daca ne place sau nu, ar trebui sa ne respectam nationalitatea cu tot ceea ce presupune ea.Si,nu in ultimul rand, limbile straine predate in scoli precum Engleza, Franceza, Spaniola si Germana sunt foarte importante.In prezent, cunoasterea unei limbi straine nu este suficienta asta pentru ca atunci cand vei opta pentru un anumit job, una dintre cerinte ar putea fi cunoasterea a cel putina doua limbi straine, in mod special Engleza si Franceza.Eu nu am posibilitatea de a studia Germana la profilul meu, insa sunt licee unde poti opta pentru aceasta limba straina si chiar daca este mai grea, cu efort, munca, o poti invata si cu siguranta iti va fi de ajutor. Sper ca te-am ajutat!happy

5 răspunsuri:
| blueangel99 a răspuns:

In primul rand matematica, deoarece sta la baza tuturor stiintelor exacte(chimie, fizica, informatica, biologia), si mai ales pentru ca formeaza un anumit mod de gandire, iti imbunatateste logica. Si celelalte stiinte sunt folositoare, intrucat te tot lovesti de chestii din diferite domenii in viata de zi cu zi, si trebuie sa stii si din alea.
In al doilea rand, limbile straine. Mai precis, limba engleza, deoarece pe-asta o vorbeste tot globul pamantesc.
Si celelalte materii din domeniul de uman mi se par folositoare(geografia, istoria, limba romana, limba latina). Nu stau sa mai explic, cred ca ai prins ideea.

| Dizzyz a răspuns:

Eu spun ca fiecare considera anumite materii mai importante in functie de profilul lui dar pentru mine sunt asa:
matematica
engleza
geografie
istorie
fizica
chimie
biologie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Româna (folositoare pentru români, evident). Nu are rost să mai argumentez şi eu, ăştia de mai sus deja ţi-au dat răspunsul.

| 夢想家兩次 a răspuns:

In primul rand romana: te faci de ras daca nu stii sa vorbesti.Dar uneori este inutila.De exemplu sufixele si prefixele.DE ce iti trebuie asa ceva?
In al doilea rand engleza.Este limba universala si ea se vorbeste aproape in fiecare tara.In plus daca mergi in strainatate?
In al treilea rand matematica.Bineinteles ca deseori este inutila.Dar totusi trebuie sa o folosesti i viata reala.
In al patrulea rand geografia.Adica trebuie sa stii unde esti, nu-i asa?
In al cincelea rand sport.Nu vrei sa te faci gras, nu?

| Daydream a răspuns:

Romana:traim in Romania
Engleza: sa nu ne facem de ras in societate
Mate:nu neaparat, doar sa adunam, sa scadem, sa impartim si sa inmultim
Geografie:trebuie sa stim unde sunt tarile si continentele si cam atat
Mie cel mai mult imi place engleza si sunt si foarte buna la ea!