| anonimadinAlba a întrebat:

Care considerati ca e atitudinea perfecta pentru a cuceri un baiat?

Răspuns Apreciat de Editori
| AnneCyntia12 a răspuns:

Atitudinea perfecta? Nu exista, draga mea. Perfectiunea nu exista, toti avem drepturi egale. Trebuie sa fii tu, naturala, pentru ca totul vine de la sine. Daca vrei cu adevarat sa il cuceresti spala-ti dintii, albeste-i, imbraca-te frumos in cat sa ii atragi putin atentia comporta-te si dulce si seaca. Iar daca nici asa nu te observa, inseamna ca nu e potrivit pentru tine. Ai grija la deciziile pe care le iei sa nu regreti mai tarziu. Te pup si iti tin pumnii!

| anonim_4396 a răspuns:

Exact, sa se spele pe dinti. sustin din greu asta.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Sa fi om normal comunicativ si fara semne de panarama

| Adry05 a răspuns:

Feminitate, încredere în sine, să fii sociabilă, să nu fi vulgară și să ai comportamentu ăla de needucată din junglă. bine, or fi un procent mic și ăia care apreciază așa ceva dar mă îndoiesc că fix spre așa ceva te orietenezi. În rest, să fii tu.

| Andreeush a răspuns:

Ce vârstă ai?

Răspuns utilizator avertizat
| Nume6 a răspuns:

Dacă te străduiești să fii ceva ce nu ești, o să pari falsă și la un moment dat relaţia o să se destrame el săturându-se să te vadă cu o "mască" pe faţă. Plus că comunicarea e și ea cheia. Să îi spui tot ce vrei și bune și rele. Să îl faci să râdă, să ai mereu glumele la tine indiferent dacă nu sunt așa bune glumele. Zâmbetul unei fete și râsul sunt cele mai fermecătoare happy Să îl iei în braţe și să îi spui cuvinte dulci, baieţilor le plac fetele drăgăstoase. Un pupic pe obraz, un mângâiat in păr, chestii simple dar care o să îl facă să se îndrăgostească și mai mult. Să fi romantică în concluzie happy

| Cksihja a răspuns:

E simplu socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Învață să să reacționezi natural, dacă vii cu teme de acasă sunt șanse mari să te blochezi. Așteaptă-te la orice lumea reală nu-i ca-n vise iar unii oameni pot fi răi, manipulatori, toxici. De ce vrei să cucerești un băiat? Ce scop are această întreprindere? Este măcar unul bun sau este o toană de moment, un nume într-un carnet, un regret mai târziu. Poate e doar un vis frumos dar realitatea e dezamăgitoare. Și ca răspuns băieții nu prea sunt obișnuiți să fie cuceriți, cel mai simplu e să-l lași pe el să te cucerească oricum tu vrei să-l cucerești așa că răspunsul e simplu: atitudinea e în întrebarea ta.

| anșa a răspuns:

Eu cred că o fată trebuie cucerită, nu ca fata să cucerească un băiat. In cazul ăsta ăla e un prost care nu vede naibi că cineva îl iubește cu adevărat. Plus că nu toți sunt miere cu zahăr cu atât mai bine dacă știu că tu umbli după ei și tu îi iubești cu atât mai ușor să fii folosită, eu îți recomand sa nu umbli după băieți și ca cineva să umble după tine și în final unul pe celălat. Atitudinea perfectă e răbdarea de a apărea la un momendat persoana potrivitaă, care chiar îți merită iubirea, nu un bufon după care umblă toate fetele si e doar atractie fizică și pare smart. În ziua de azi băieți sunt șmecheri și aștepta ca fetele să se lipească și să umble după ei, partea rea că e că așa se întâmplă înainte de o relatie serioasă fraieresc 2 sau 3 proaste.Nu toți sunt așa, dar iubirea e cel mai frumos sentiment posibil, și un lux exclusiv care trebuie oferit cuiva care merită cu adevărat. Fii de treabă drăguță inteligentă frumoasă și așteptă, ai răbdare intr-o zi vei da peste un băiat care te va iubi cu adevărat. Iar tu nu vei fi nevoită să umbli după el, sau să exsiste frică că te va părăsi, până la urmă asta e iubirea adevărată!

Întrebări similare