| LoveForShania a întrebat:

Care credeti ca e cel mai mare cantaret sau cantareata de muzica pop-rock din lume? Stiu ca...fiecare cu parerile lui ...adica fiecare cu muzica lui preferata. dar eu vreau si opiniile voastre!

Răspuns Câştigător
| NimeniCuActe a răspuns:

Pink.

53 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pt. femei : coafura, haine, pantofi la moda si daca uritenia e grava operatii etetice sau masti NATURALE de fata

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Normal, Mickel Jackson! este cel mai mare cantaret din lume daca nu stiam asta insemna ca nu eram vanul cel mai mare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Michael Jackson

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

MAICHEL JACSON a fost, este, si va fi cel mai mare cantaret al tuturor timpurilor Y LOVE MJ.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Freddie mercury... cel mai bun cantaret rock live...pacat ca a muri straight face

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Celine dion

| Robertos a răspuns:

Eu cred ca daca nu mai este mickel jackson, ar fi cam asa: Baiat:tanarul Justin Bieber Femeie:Madonna

| Robertos a răspuns:

Eu cred asa:
Mickel Jackson era cel mai bun cantaret pop, dar daca va intereseaza in prezent eu cred ca este MADONNA

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adam lambert:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Elvis presley desigur fara doar si poate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

May...care Jackson? Jackson era un bun shoman si dansator, da voce nu avea mare, si nici piese tare multe bune nare...

Cel mai bun este Freddie Mercury... uitati-va din partea profesionala, si ce faima a avut formatia QUEEN
da ce profesionalism aveau si au!
Jackson poate kinta si sashi pue mina la un loc...
QUEEN the best

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Michael jackson.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mikhael jockson

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Connect-r

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai mare cantaret de pe planet a fost, este si va fi michael jackson. El mereu o sa fie REGELE MUZICII POP

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Freddie mercury

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca Adam Lambert... dar parerea mea ca si Basshunter este un cantaret bun tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Michel jacasaon

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Timbaland

| speechless070 a răspuns:

Pai madonna a facut si a revalutionat si ea chesti dar nu pentru ca e femeie dar tot michael jacskon este cel mai bun dar sunt multi artisti care merita acest titlu dar indiscutabil mj este a fost si va fi el va avea un loc special in inimile noastre nici macar miley sau chiar elvis sau eminem da sunt artisti buni dar doar atat nimic impresionant deci MICHAEL JACSKON

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Julian williams

| nechiforboss a răspuns:

Michael jackson(si nu canta numai pop rock ci si pop disco, blues, gospel).

| selly000 a răspuns:

Adam Lambert:Xparerea mea!