| roksyk a întrebat:

Care credeti ca e varsta optima pentru o fata sa aiba "prieten"? ( Eu am 12 ani happy )

16 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Eu am avut un prieten de la 13 ani happy Deci poti avea un prieten. Un sarut, o plimbare in parc, o imbratisare.Sunt inofensive.big grin
Dar sa ai grija sa alegi un baiat de varsta ta si sa te iubeasca si el.Sa nu isi bata joc de sentimentele tale happy

| Psihoyounger a răspuns:

nu stiu daca exista o varsta pentru a avea un prieten... poti avea un prieten si la 10 ani, si la 12 dar si la 20 poate sa fie primul...depinde cand te simti pregatita. Niciodata sa nu iti iei un iubit doar pentru a fi "in top" cu celelalte fete etc... tu fa-ti un prieten cand te simti pregatita si sigura pe tine. Daca ai 12 ani, ar fi bine ca prietenul tau sa aiba aproximativ aceeasi varsta, dar cel mai important: sa te iubeasca! Mult succes!

| Nastia a răspuns:

Cand ti se iveste ocazia si tu il vrei ca prieten pe baiatul ala, aia e varsta, ...si mai e ceva:trebuie sa te lase parintii,...

| Annitu a răspuns:

Eu zic ca de la 11-12 ani poti avea prieten!winking
asa ca... da-i drumu!winking

auran
| auran a răspuns:

Prieten poti avea la orice varsta... iubit ceva mai tarzior...

| Andreeagen a răspuns:

Sincera sa fiu nu stiu daca poate ex la 12 dragoste...chiar ma indoiesc si totusi cred ca ai putea avea prieten dar nu mult mai mare k u pentru ca ar putea sa incerce cine stie ce si... dar daca stai si te gandesti dc nuhappyai putea avea prieten daca tu consideri astahappy si ti la pers respectiva nu e o varsta anume poti avea primul pr la 12 la 15 la 18 da.nu stiu asta tine la alegerea ta u sti ce simtihappyBafta

| ina a răspuns:

Sincer, esti un pic cam tanara. Dar ai un prieten atunci cand il placi si sentimentul este reciproc indiferent de varsta. Ma rog, nu e chiar de neglijat varstalaughing.

| Lorenyk a răspuns:

Depinde cat de departe se ajunge. la 12 ani un prieten, sa megeti de mana, mici pupici mi se pare ok. daca tu te simti pregatita, e perfect

| ramy_5584 a răspuns:

Daca te simti "pregatita" sa ai un iubit...(care e destul de diferit de restul prietenilor...)varsta nu mai conteaza... dar trebuie sa stii ce implica o relatie intre o fata si un baiat si ca nu e chiar asa usor sa ai un prieten... dar... daca tu te simti pregatita... poti sa ai...

eu una recomand de la 13-14 ani in sus.pana at te mai maturizezi putin...
SUCCES

| wings a răspuns:

Si eu am 12 ani si am avut prieten din clasa intai! Si ne placeam asa...ne pupam doar pe obraz...si pe acela l-am avut pana la 11 ani! Acum imi place de un baiat care are 13 ani este cu un an mai mare dar avem cam aceeasi inaltime.Este cu cativa centimetri mai inalt! Bn dar nu ma gandesc sa fie asa ...doar pupici pe obraz si atat.Nu stiu... o plimbare in parc, tinut de mana... un sarut mic...cam atat!

| gabitzu_8696 a răspuns:

Am aceeasi parere cu "mumoasa":p

| GeO_2554 a răspuns:

Pffhee heedaca e dragoste nu conteaza varstatongue

| seriFos a răspuns:

Dar la 12 ani ce poti face?laughing... eu nici nu indrazneam s-o sarut la 12 ani...laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la 14-15 aniwinkingbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ai parinti care sa se opuna si sa faca urat eu cred ca un prieten poti avea de la 16 ani cel putin.

| 0r0o0xy0 a răspuns:

Can simti ca esti pregatita pentru asta...

Întrebări similare