anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care credeti ca este cea mai frumoasa zodie?

26 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Ce pot spune, eu sunt scorpion, tin cu zodia mea...
O zodie extrem de perversa, pe cat e de perversa pe atat de iubitoare si de fidela e(eu asa sunt)
p. s si raci is perversi/perverse ( din ce femei rac am gasit eu:X ) laughingcu toate am avut discutii interesante.

| CandyHearts a răspuns (pentru Liviu):

Si eu sunt scorpion...si nu pot sa spun decat ca suntem o zodie incapatanata rau si nebunatica laughing

| Liviu a răspuns (pentru CandyHearts):

laughing aolo, o scorpie :o uhmmm unde sa ma ascund laughing uffffffff

| CandyHearts a răspuns (pentru Liviu):

phbbbbt stai linistit ca nu scapi asa de usor ori unde te-ai ascundelaughinghee hee

| Liviu a răspuns (pentru CandyHearts):

Spune-mi unde stai, sa stiu unde sa ma ascund whistling, poate poate... imi demonstrezi cat de scorpie poti fi big grin

| thegreatgatsby a răspuns:

Fecioara

| anonima20 a răspuns:

Acum normal ca fiecare o sa raspunda cu zodia luilaughing)...si nu'i ca exista cea mai frumoasa zodie, toate sunt la fel:p..asa cawinking

| CandyHearts a răspuns:

Cea mai frumoasa zodie este cea pe care o avem noi toti...nu exista nici una mai puternica, mai frumoasa sau mai placuta...omul nu depinde de zodie ci de personalitate. sper ca te-am convins

| Panteryas a răspuns:

Rac...asa zic eu
acum nu stiu, zodiile difera de la orice noroc in diferite categorii caracter...nu ma pricep am zis ce cred eu.

| 10roxana10 a răspuns:

Logic leu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Berbec e cea mai buna..cunosc multi in aceasta zodie

| Diutza18 a răspuns:

Fiecare zodie e frumoasa in felul ei. Fiecare are calitatiile ei si defectele ei si este deosebita in felul ei. Iar omul nu trebuie sa fie neaparat ca zodia lui fiecare este in felul lui cu personalitatea si caracterul lui.

| GirlAlexia a răspuns:

Mie imi place cel mai mult Fecioara macar este ok big grin nu imi place neaparat ca sunt Fecioara dar imi place mie asa si imi mai palce Scorpionul

| GirlAlexia a răspuns:

Eu sunt mai zdravana sensibila hmm nu prea

| Larisuk128 a răspuns:

Gemeni.

| raluca120 a răspuns (pentru Larisuk128):

Adevarat happy Gemeni este cea mai frumoasa!

| LOLanime1998 a răspuns:

Mie imi place capricornu din cauza ca mi sa pare ca sunt hotarati si incapatanati dar si feciara care e sensibila (la fecioare e in mare parte adevart sau asa cred eu cunosc o multime de fecioare dar mai ales baieti )

| Iasmina_Neda_1996 a răspuns:

Gemeni pentru ca ei sunt cei mai visatori, cei mai nebuni si var viata tot timpul in mod pozitiv ceea ce alte zodi nu reusesc.

| 583valy a răspuns:

Doamne ce intrebare de om prost... toate zodiile sunt frumoase... du-te si cultiveazate putin

| klaudyu95 a răspuns:

Doar fecioara

| Loveyoumybaby a răspuns:

Leu... dar si sagetator.

Întrebări similare