Bună.
Cea mai mare realizare pentru o femeie este aceea de a deveni mămică.
Partea profesională este deja pe locul doi.
Bucuria de a purta în pântece 9 luni un suflețel care mai târziu te va privi în ochi, te va strânge de deget cu mânuța sa, va gânguri, va strâmba din năsuc și va plânge când ceva nu-i dă pace (schimbarea scutecului, foamea, durerea, colici, etc.).
Când o să rostească cuvântul „mama„ și va face primi pași cu frică, iar când va cădea mămica îl va încuraja să se ridice și multe altele.
Nimic nu se compară cu această realizare: bogăție, funcție, plimbări, distracții cu un bebeluși.
Sănătate.
Pa, pa.
Si eu cred ca ai ff mare dreptate, toate femeile isi doresc sa dea viata la un ingeras
Eu sunt de acord cu ramy ...plus...atunci cand micuta(micutzul) creste... face primii pasi...primele cuvinte.primii dintisori...si asa mai departe
Exact,... cel mai frumos si cel mai important moment din viata unei femei e atunci cand da viata unui sufletel...cand simte cum misca un sufletel si cum ii bate inimioara... e un sentiment de nedescris...si cand vezi ca sufletelul pe care l-ai tinut 9 luni in tine... e acum in bratele tale... e nemaipomenit...
bine...pe langa asta...mai sunt 2 momente pe care eu le consider importante...:
1.atunci cand iti incepi viata sexuala
2 cand spui "da" in fata lui Dumnezeu (adica atunci cand te casatoresti)
pup