| smileforme a întrebat:

Care credeti ca este cel mai reusit slogan impotriva drogurilor? cel mai bun are fundita :* big grin

Răspuns Câştigător
| freehugs a răspuns:

Nu-ti distruge visele, injecteaza speranta happy

6 răspunsuri:
| Frogie a răspuns:

Drogurile schimba tot!

| elle_1922 a răspuns:

STOP drogului! STOP mortii!

| emasweetgirl a răspuns:

Este mai usor sa previi, decat sa tratezi. Deschide ochii!

Ai fi dispus sa platesti ani din viata ta pentru un moment de placere? Spune NU mortii.
Drogurile iti opresc zborul.
Drogurile par nişte substanţe "atrăgătoare" însă, dacă reuşesc să te înhaţe, te duc direct în mormânt. Vă rog spuneţi-le tuturor prietenilor şi membrilor familiilor voastre despre pericolul pe care îl constituie consumul de droguri. Staţi departe de droguri!

Drogurile sunt precum viermii; la început îţi sapă găuri în suflet, iar mai târziu îţi găuresc trupurile.

Cred că creierul uman este cea mai minunată maşinărie din univers. Cei care-l distrug sistematic - de dragul unei clipe de extaz îndoielnic - nu numai că îşi fac singuri rău, dar umilesc întreaga rasa umană, căci distrug mijlocul prin care gândesc, simt, cred şi creează. Şi încă n-am spus nimic despre imensa nenorocire pe care o aduc asupra familiei, a prietenilor, tuturor, care ţin la ei. Nu distrugeţi fiinţa umană din voi, lăsaţi drogurile!"

| karakedi13 a răspuns:

Spune NU drogurilor! Viata are prioritate!

happy

| ♥.Sagemix a răspuns:

Fuck Drugs. Dreams are better. sau ceva de genu', l`am vazut pe net o datahee hee.