Sunt multe.Cel care imi vine in cap acum este Remember Me.Este superb dar sfarsitul foarte trist
A dog'story este cel mai superb film pentru ca este vorba de un catel care creste si iti da multa emotie mai ales sfarsitul uita-te si ai sa vezi ca chiar este plin de emoiti si suspans si chiar cred ca veii plange eu am plans
Titanic este cel mai romantic.Chiar daca toti aia mor si eu am ras cu lacrimi
Eu zic ca. titanic, daca te referi la toate generatiile, insa mie cel mai mult mi-a placut P.s Te iubesc :]
"Din prea multa dragoste" pe engleza "a lot like love" e foarte frumos merita vazut. Fundita
A walk to remember; Letters to Juliet; Dear John; P.S.: I love you; 27 Dresses; Remember Me; Leap Year; The Back-Up Plan; The Proposal; Gosts of Girlfriend past; Love Happens... Daca vrei sa vb despre filme lasa un mesaj si iti dau IDul meu:X Frunda?:X
Fiecare vede romantismul cu alti ochi. Dar mie care mi-a placut cel mai mult este `My Sassy Girl`, felul cum aranjeaza ea totul si el, tipul naiv care face tot ce zice ea, doar ca sa-i faca pe plac ei( ea fiind mereu aiurita) si la sfarsit sa vezi ca prin toata aiureala ei a facut cele mai romantice momente pentru ei. Pe mine m-a sensibilizat maxim filmul asta, are si un final happy dar si suprinzator, chiar o sa fii surprinsa la final. Iti recomand sa te uiti.
Liora întreabă:
sunshinegirl_7663 întreabă: