Sa stii ca te poti baza oricand pe tine, sa iti pastrezi luciditatea si sangele rece mereu. E un lucru important sa nu te minti singur
Sanatatea pentru ca daca ai sanatate le faci pe toate. Si familia, prietenii, persoana iubita pentru ca mereu sunt alaturi de tine indiferent de ceea ce ti se intampla.
Fericirea.
Este cel mai important lucru.
Daca nu ai parte de fericire alaturi de persoanele dragi la ce bun restul?
Iubirea.
pentru ca suntem facuti din iubire si fara ea nu am supravietuii, fara ea nu am fi niciodata fericiti.
pentru ca ea da sens vietii si ne duce pe alte meleaguri, pentru ca ne da aripi si pentru ca ne face sa vedem dincolo de aparente.
iubirea ne deschide noi porti, iubirea ne face mai buni.noi suntem o parte din iubire si totodata rezultatul ei.
Sanatatea. Ea ne ajuta sa mergem mai departe. Daca esti bolnav degeaba.Nu te poti numi om, esti paranoic, te gandesti intr-una daca te vei mai face bine.Am o cunostinta, mama, este bolnava.Are probleme cu glanda tiroidiana.Inainte,era foarte energica, alerga, manca sanatos, ajuta oameni, acum se ascunde si plange mereu.Se gandeste daca se va face bine vreodata. Oarecum in viata mai ai nevoie si de curaj de a trece peste o anumita situatie.Nu poti fi mereu cu capul sus, pentru ca exista anumite persoane care te darama si de aici iti pierzi increderea.Trebuie sa vezi viata ca si cum tu ai conduce-o.
Mede
A zis bine Bacemi. Fara constiinta nu ai nici sanatate, pentru ca n-ai cum s-o previ.
In final, nu ai nimic fara constiinta, caci ea te aduce cu picioarele pe pamant de fiecare data cand o iei la vale.
Sanatatea.Daca nu ai sanatate nu ai nimic.Celelalte banii si fericirea o poti face tu dar sanatatea este unica... Poti sa devi sanatoasa si cu pastile sau inzectid ar daca te inbolnavesti eda binelea nimeni nu te poate vindeca decat Dumnezeu. Funda?
Dupa parerea mea SANATATEA! fara ea nu e prea ok... iar cei ce zic ca fericirea nu se poate. poti fi fericit cand tu esti bolnav? depinde si ce boala ai ca daca esti doar racit si iei 10 la un examen normal ca te bucuri si esti f fericit
Eu cred ca familia.Eu cred ca nimeni nu ar suferi mai mult decat familia ta daca ti s-ar intampla ceva rau! Sa spunem ca cel mai important lucru ar fi prietenia si ai avea o prietena din Spania iar tu ai fi din Africa de Sud.Intr-o zi te-ai imbolnavi rau si trebuie sa mergi de urgenta la spital.Doar nu o sa vina prietena ta intr-o secunda din tara ei natala la tine. Cei care afla primii sunt membrii familiei si tot ei sunt cei care sufera cel mai mult.
Asta e parerea mea! Nu stiu cat de logica e dar mie asta mi se pare cel mai de pret lucru din lume si ar trebui sa fie pentru oricine!
EuTeIubescBa întreabă:
CosmiNeeel întreabă:
anonim_4396 întreabă: