Dupa cum spunea cineva iubirea este singurul adevar absolut. Iubirea conteaza pentru mine cel mai mult. Poate ma surprindeti cu citatul propriu zis. Autorul era Mircea Eliade daca nu ma insel. O seara placuta!
Eu cred ca iubirea e cel mai important "lucru". E un sentiment inaltator, suprem care ne transforma, ne incalzeste, ne lumineaza.
Sant mai multe lucruri importante in viata : sanatatea, familia, fericirea, comunicarea...
Si iubirea
iubirea te inalta iubirea te doboara
iubirea iti da aripi iubirea te coboara
dar la final tot armonie trebuie sa ramana
Dragostea(sa te simti iubit/a sa ai cu cine impartasi bucuriile si tristetile sa ai cine sa te distrezi) si sanatatea, poti avea toti bani din lume dar daca nu ai dragoste si sanatate nu faci nimic.
Dragostea(sa te simti iubit/a sa ai cu cine impartasi bucuriile si tristetile sa ai cine sa te distrezi) si sanatatea, poti avea toti bani din lume dar daca nu ai dragoste si sanatate nu faci nimic.
Sa iubesti si sa fii iubit.
De familie, prieteni, persoana cu care iti imparti viata
Zambetul.
Daca iubesti ...zambesti.
Daca esti fericit ...zambesti.
Daca esti sanatos...zambesti.
Daca esti cu prietenii...zambesti.
Daca esti cu familia.zambesti.
Sa ai familia alaturi si sa te simti bine pentru ca asta este rolul nostru pe pamant.
Eu cred ca iubirea este cea mai importanta! daca iubesti cu siguranta esti iubit si daca esti iubit esti fericit! si sanatos
:X
Viata insasi este cel mai important lucru in viata.Asta include in cea mai mare parte iubirea si sanatatea trupeasca dar si cea sufleteasca.
Fericirea = ceva trecator, ceva fals (asa este in ziua de azi)
Cel mai important lucru in viata dupa parerea mea este sa faci ca iti place.pentru ca nu sti niciodata cand bate ala cu coasa la usa si atunci nu iti mai trebuie nimic.Live your life.
witchy întreabă: