Pff pentru fiecare e diferit pentru mine conteaza sa nu ma minta si sa nu ma verifice mereu cineva iar ca fizic ca nu aiba ciudateni pe chip
Fizic...toti suntem frumosi in felul nostru dar moral...cel mai urat defect moral este rautatea, minciuna
Fizic: sa nu fie prea gras si moral: rautatea sufleteasca si ingamfarea. O persoana, cat de frumoasa o fi, daca se poarta urat cu cei din jur devine urata instantaneu.
Moral-cred ca e dezorganizarea(poate sa fie respectivul cat de rau ca daca e un imprastiat e mare prapad de el si de cei din jurul lui )
Fizic-sa nu aiba in nas ca al Andreei Tonciu
Fizic ma deranjeaza persoanele care put doar ( nespalate, cu hainele care duhnesc, cu dintii neingrijiti etc).
Moral : prostul ala fudul.
Moral-egoismul/egocentrismul
Fizic-Presupun ca fiionomia fetei/asezarea ochilor
Rautatea sufeteasca si batjocura, iar fizic...Ei bine suntem toti creati dupa chipul si asemanarea lui D-zeu.Se spune ca sunt 2 lucruri de care cineva nu ar trebui sa rada:felul in care arata si parintii pe care ii are.Ambele sunt primite de la D-zeu.Asa ca defectele fizice nu sunt chiar asa importante. Sper ca te-am ajutat!
Ca fizic imi displac slinosii, aia cu parul lins si care e parca plin de untura iar moral aia cu fite de fite.
Pai fizic, sa fie prea obez/anorexic, iar moral cred ca ingamfarea(dupa parerea mea). Funda?
anonim_4396 întreabă: