Cele mai tari comedii m-i se par cele cu Jim Carey... Ca de exemplu "Ace Ventura: Pet detective" sau - mai nou - "Yes man"... Si film de groaza... Multi au spus "The exorcism of Emily Rose"... Mie mi-a placut mai mult "Psycho" (1960 - cel mai bine cotat film horror pe imdb)... dar asta a fost mai mult psihologic... Room 6 a fost un film destul de horror... Nu am gasit un film de groaza "tare". Te anunt cand gasesc.
Cea mai tare comedie mi s-a parut Wedding Daze-The Pleasure of Your Company crede-ma merita
Si ca film horror mi-a placut mult House of Wax ( ideea filmului e superba)
combinatie intre horror si comedie... mi-a placut Dracula Dead And Loving It si unul chiar horror :The Dark
Viata, cu tot ceea ce inseamna... poate fi :
- cea mai tare comedie...sau,
- cel mai tare film de groaza...
Filmul de comedie la care am ras eu cel mai mult a fost "Me and Marley", daca vrei sa-l vezi
Cele mai "de groaza" filme mi se par cele vechi.
Exorcistul... Poltergeist ...Amitiville.
iar comediile toate sunt bune si toate imi plac nu cred ca as putea sa pun una mai presus de cealalta(vorbind de comedii bune cu incasari multe boxofficuri nu baubauri)...
Pai imi plac multe comedii. dar cele mai tari filme de groza cred ca sunt Silent Hill, Rose Red si They
Mie imi plac in general comediile, nu am una preferata dar imi amintesc ca am ras foarte mult la Dumnezeu pentru o zi 2.
La horror nu ma uit dar mi-a placut foarte mult thriller-ul The Others. Imi plac de asemenea filmele cu situatii neasteptate, pe care nu le poti ghici inainte de a se intampla.
In rest sunt innebunita dupa animatii.
break întreabă:
SunShinE_4449 întreabă:
misschocolate întreabă:
àIèD întreabă:
Geo2969686 întreabă: