Evreasca? Evanescence nu-s evrei si nici nu canta muzica evreiasca ) ))
@ Nu-mi plac... solista aia cel putin... n-o suport.
Imi plac totusi vreo doua melodii dar... in rest nu
Multi dintre noi crd k asculta evanescence...sau cel putin o melodie a acestei trupe ...eu una...ascult..rar dar ascult
Eu ascult (si)Evanescence, este intr-adevar o trupa tare dar mai sunt si altele (cel putin ) la fel de bune... oricum urasc manelele si house.
Eram curioasa...pentru ca in italia pana in ziua de azi...au auzit numai de bring me to life...(dar rari de tot). i-am vazut eu ca in materie de muzica ...si nu numai...sunt cu ani buni in urma...azi am vazut pe cineva care asculta candyshop de la 50 cent...si-mi zicea ca-i noua... n-am putut sa-i dau replica de ras...
Sunt o mare fana EVANESCENCE! cateva dintre mel care imi plac sunt:Bring me to live,missing,my immortal,everybody's fool,call me when you are sobber,whisper,where will you go, tourniquet, away for me si mai sunt o gramada! din cate am citit s-a infiintat in jurul anului 1998 in america, statul arkansas, orasul little rock
DA. Ascult 80% rock si-mi place si evanescence si multe altele. Urasc manelele si popolara si nu prea ascult house. In rest ascult cam orice.
Este adevarat evanescence este o trupa super...si mie imi place...este prima trupa rock care mi a placut...acum sunt mult mai multe...si iti dau si un sfat....asculta linkin parca...sunt tari...si fara manele...