| mikiscence a întrebat:

Care din voi asculta evanescence? eu de cand s-a infiintat evanescence... mi se pare cea mai tare trupa actuala...

Răspuns Câştigător
| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Si eutonguetongueasc in general rockwinking

16 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Da.Si mie imi place evreasca.big grin

| Chocolate a răspuns:

Din pacate nu e actuala deoarece trupa este desfiintata

| Klara a răspuns:

Evreasca? Evanescence nu-s evrei si nici nu canta muzica evreiasca rolling on the floor) rolling on the floor))

@ Nu-mi plac... solista aia cel putin... n-o suport.
Imi plac totusi vreo doua melodii dar... in rest nu happy

| Shinen a răspuns:

Imi place, in special melodia "Bring me to life".

| Criiss16 a răspuns:

Da, ascult si Evanescencehappy. Intr`adevar este o trupa super okhappy

| Diva a răspuns:

Eu ascult Evanescence.De ce?

| white_2190 a răspuns:

Multi dintre noi crd k asculta evanescence...sau cel putin o melodie a acestei trupe happy...eu una...ascult..rar dar ascult big grin

| gabrielutzu a răspuns:

Eu ascult (si)Evanescence, este intr-adevar o trupa tare dar mai sunt si altele (cel putin ) la fel de bune... oricum urasc manelele si house.

| mikiscence explică:

Eram curioasa...pentru ca in italia pana in ziua de azi...au auzit numai de bring me to life...(dar rari de tot). i-am vazut eu ca in materie de muzica ...si nu numai...sunt cu ani buni in urma...azi am vazut pe cineva care asculta candyshop de la 50 cent...si-mi zicea ca-i noua... n-am putut sa-i dau replica de ras...

| claw_4117 a răspuns:

Eu cu evanescence am inceput. apoi am descoperit metalul ala vechi :X

| narutotruefan a răspuns:

Sunt o mare fana EVANESCENCE! cateva dintre mel care imi plac sunt:Bring me to live,missing,my immortal,everybody's fool,call me when you are sobber,whisper,where will you go, tourniquet, away for me si mai sunt o gramada! din cate am citit s-a infiintat in jurul anului 1998 in america, statul arkansas, orasul little rock

| hugin a răspuns:

DA. Ascult 80% rock si-mi place si evanescence si multe altele. Urasc manelele si popolara si nu prea ascult house. In rest ascult cam orice.

| alecs_6027 a răspuns:

Este adevarat evanescence este o trupa super...si mie imi place...este prima trupa rock care mi a placut...acum sunt mult mai multe...si iti dau si un sfat.big grin...asculta linkin parcabig grin...sunt tari...si fara manele...

| Чернобыль a răspuns:

Eu ascult Evanescence, iubesc trupa!

| Чернобыль a răspuns:

Eu.Toate melodiile lor sunt frumoase!

| Чернобыль a răspuns:

P. S.:Nu mi-am dat seama că am răspuns de 2 ori, scuze.

Întrebări similare