| littlesunshine01 a întrebat:

Care dintre damon salvatore si stephen salvatore va place mai mult?:X:X

17 răspunsuri:
| alexa007 a răspuns:

Fiind baietul cel bun si care incearca sa-si apere iubita normal ca il aleg pe Stefan Salvatore

| Ros3Blu3 a răspuns:

Bune raspunsurile de mai jos.nu zic ca Damon nu e frumusel dar Stefan e si bun la suflet si e mai dulce parca Damon ala sta mereu incruntatlaughingrolling on the floor

| Ada... a răspuns:

Hmm...grea întrebarethinking Cred ca de Stefan Salvatore îmi place mai mult pentru ca e băiatul cel bun:-P.

| iza4ever a răspuns:

Amandoi.
Stefan Salvatore este baiatul bun si dragut. Cel caruia ii pasa cel mai mult de sentimentele Elenei si vrea sa o protejeze. El este baiatul grijuliu, atent si misterios pe care orice fata si l-ar dori.

Damon Salvatore este baiatul rau si sexy. Cel care si-a pastrat ca sa zicem asa comportamentul sau de vampir. Dar care s-a indragostit de Elena Gilbert si este hotarat sa se schimbe in bine pentru ea. El este vampirul care ar fi in stare sa omoare pe oricine numai pentru a o proteja pe Elena. De asemenea este vampirul carismatic, impulsiv si amuzant care face orice ii trece prin cap si nimeni nu ii poate spune ce sa faca.

Daca ai citit Jurnalele lui Stefan - Inceputurile... cred ca o sa iti dai seama despre ce vreau sa zictongue

Deci amandoi. Fratii Salvatore alcatuiesc impreuna baiatul ideal:X

| Bitsuu a răspuns:

Damon normal:X

| marui08 a răspuns:

Desi amandoi au avut parti negative in serial, imi plac amandoi, dar il prefer pe Damon, joaca chiar foarte binelove struck

| Flexx a răspuns:

Damon logik e bun rau:*

| dEaaax a răspuns:

Damon... pentru ca desi este el cel "rau" in adancu sufletului chiar tine la cei de langa ei. dar nu`si arata trairile din cauza ca ii erste friza sa nu sufere cum a suferit ttimp de 145 de ani.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Damon logic love struck
e bad and hot laughing
love strucklove strucklove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Damon

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Damonlove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sincer ii prefer pe amandoi...stephen este foarte intelegator si bun... damon este amuzant si grijuliu dar este orbit de drafoste pentru idioata de katrine

| Crinaaaaa a răspuns:

1.e stefan salvatore nu stephen... fara suparare
2.il plac mai mult pe damon pentru ca are corp super cu patratelehee hee si ochii versi superbi

dar u pe cine preferi?

| hsr a răspuns:

Damon

| LavyCrazyVampire a răspuns:

Bunaaa:*:*:*: In primul rand: Damon este baiatul rau si emana ceva atat de sexy,felul in care zambeste,ironia,cand da din spranceana, se incrunta, este beat:X:X iar stefan...este tipul cuminte care are grija de Elena, dar in sez.3 o sa fie rau, partea lui de a ucide, se trezeste vanatorul din el:X

| bianca200190 a răspuns:

Stefan a fost mereu personajul bun care isi apara iubita. Dar Damon desi este bad o protejeaza pe Elena mai mult ca Stefan si este si very funny deci Damon!

| Miruna_Badea_1998 a răspuns:

Damon deoarece este cel mai sexy si cel mai rau(Imi place si cum se impraca) :* :* :* :* :X :X :X :X :X :X