| Addiction a întrebat:

Care dintre lucrurile vechi le păstrezi?

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

Hainele de cand eram bebe(unele din ele),niste lucruri facute cadou de mama(de obicei pastrez de la persoanele la care tin asa mult cam tot,indiferent ca se uzeaza sau...),un stilou cum numai taica-meo putea alege in vremurile lui bune,un catelus de la bunicamea, un ursulet de la cealalta bunica, un elelfant din ala care cantalaughing pe care l-am primit pe la 6 ani, nani(nani e o paturica cu(,)care m-am invelit pana la vreo 11 ani,si sincer am primit-o cand m-am nascutbig grin), o scrisoare de la taica-meo de cand era plecat in partea cealalta acum cativa ani, si mai multe lucruri pe care le-am primit acum mult timp.Au incarcatura emotionala si n-as putea sa renunt la ele, oricat de absurd si copilareste ar parea...

4 răspunsuri:
| znstr a răspuns:

Pozele cu familia si cu mine de cand eram mica, caietele din clasele mai mici,'copiutele' pe care le facem dar dupa care nu reuseam sa copiez, haine/incaltaminte de cand eram bebe. laughingCam astea.Tu?

| PotHed a răspuns:

Personalitatea =p

| FlyingSoul a răspuns:

Cele care-mi vor aduce aminte de persoanele pe care le iubesc si le voi iubi mereu! tu?

| dragutzik19 a răspuns:

Caietele de la scoala si amintirile de la colegi, biletele tot felul de chestii de care imi voi aduce aminte cu drag peste ani.

Întrebări similare