| supradoza_de _vyse a întrebat:

Care dintre voi a renuntat la liceu?

Răspuns Câştigător
daniela
| daniela a răspuns:

Sper ca nu iti trece prin gand asa ceva... e greu oricum sa-ti gasesti un loc de munca in perioada asata dar sa mai fi si fara diploma...

6 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Doar cineva bolnav la creierii capului ar face o asemenea tampenie! Dracul nu e niciodata atat de negru precum pare, iar anii de liceu vor deveni una dintre cele mai frumoase amintiri.

| supradoza_de _vyse explică:

Stai linistita daniela ca sunt intra 9 a la mate info

| GeO_2554 a răspuns:

Eu nu am de gand sa fac asa ceva...si nici tu sa nu te nu gandesti la asa ceva.pentru ca in ziua de azi e foarte greu sa iti gasesti un loc de munca si cu facultatea terminata. tine`te de invatatwinking

| ingerash_1766 a răspuns:

Eu am renuntzat temporar, da-mi pare rau, pentru ca nu pot sami gasesc niciunde de lucru, chiar daca sunt mai capabila decat altcineva, asta este... diploma face totul

| myhaela a răspuns:

Nici nu mi-a trecut prin cap si nici nu am de gand, la fel sper ca si tu sa gandesti...nu e bine sa renunt la scoala, mai ales la liceu. termina liceul fa tot posibilul sa iei bacul si apoi mai departe faci ce vrei, ai avea o sansa sa-ti gasesti de lucru(daca asta ar fi motivul pentru care ai renunta la liceu). iar daca vrei sa renunti din cauza unui baiat(stiu un caz in care o fata a renuntat la scoala pentru un baiat, asta ia cerut el ca sa o ia cu el in italia) eu as fi in locul tau as termina intai liceul

| raskolnikov a răspuns:

Eu o sa renunt doar daca nu o sa-mi mareasca astia alocatia! m-am saturat trebuie sa ma razbun cumva, deci in definitiv toata viata inveti si in final tot prost mori! renunta femee.eu sunt cu tine