Sper ca nu iti trece prin gand asa ceva... e greu oricum sa-ti gasesti un loc de munca in perioada asata dar sa mai fi si fara diploma...
Doar cineva bolnav la creierii capului ar face o asemenea tampenie! Dracul nu e niciodata atat de negru precum pare, iar anii de liceu vor deveni una dintre cele mai frumoase amintiri.
Eu nu am de gand sa fac asa ceva...si nici tu sa nu te nu gandesti la asa ceva.pentru ca in ziua de azi e foarte greu sa iti gasesti un loc de munca si cu facultatea terminata. tine`te de invatat
Eu am renuntzat temporar, da-mi pare rau, pentru ca nu pot sami gasesc niciunde de lucru, chiar daca sunt mai capabila decat altcineva, asta este... diploma face totul
Nici nu mi-a trecut prin cap si nici nu am de gand, la fel sper ca si tu sa gandesti...nu e bine sa renunt la scoala, mai ales la liceu. termina liceul fa tot posibilul sa iei bacul si apoi mai departe faci ce vrei, ai avea o sansa sa-ti gasesti de lucru(daca asta ar fi motivul pentru care ai renunta la liceu). iar daca vrei sa renunti din cauza unui baiat(stiu un caz in care o fata a renuntat la scoala pentru un baiat, asta ia cerut el ca sa o ia cu el in italia) eu as fi in locul tau as termina intai liceul
Eu o sa renunt doar daca nu o sa-mi mareasca astia alocatia! m-am saturat trebuie sa ma razbun cumva, deci in definitiv toata viata inveti si in final tot prost mori! renunta femee.eu sunt cu tine