Asta se intampla in cele mai multe cazuri din cauza anturajelor.la fel m'i s-a intamplat si mie pe la varsta de 14 ani eram in club si unii baieti m'au pus sa trag dintr'o tigare.eu nu am facut asta de placere doar asa sa nu par prostanaca in fata lor avand in vedere ca era prima oara cand eram intr'un club si da la 14 ani desi era o varsta frageda zic unii insa cei din ziua de azi nu mai spun asta, placerea a fost dupa ce m-am decis sa mai trag un fum si iar unul...Acum sincer nu sunt o fumatoare inraita insa fumez uneori in club ori cu prietenii doar de fite asa.insa nu cred doar spun de fite pentru ca astea nu sunt fite ci prostii pe care le fac unii copii/adolescenti in ziua de azi.Ma gandesc sa ma las definitiv deoarece sanatatea mea este mai presus de orice!
pupici
Eu fumez de pe la 16 ani si daca stau acum sa calculez, sunt vreo 18 ani de atunci.Mama-mia! M-as lasa de maine, dar stau prost la capitolul ambitie si nu pot.In fiecare zi cand imi cumpar tigari ma gandesc sa ma las, caci imi afecteaza bugetul destul de rau, ca sa nu mai vorbesc de sanatate.Asa ca, nu va apucati de fumat, nu e nimic bun.
Fumez de la 20 de ani, din timpul facultatii; dar prefer trabucurile cate 2 pe zi; din tigarile normale nu mai trag.
Niciodata nu am fumat ca disperatul, pachete pe zi. Intotdeauna un pachet imi ajungea chiar o saptamana. Nu sunt dependent, nu mor fara tigari; o fac ca sa ma mentin in forma.
Eu nu fumez si nu as face asta niciodata! Daca vrei sa mori mai repede. e foarte recomandat fumatul.
Am fumat 7 ani, am mai bine de un an de când nu mai fumez şi mă simt mult mai bine aşa.
Pai eu m-am apucat pe la 17 ani din prostie si curiozitate, am dus-o asa in prostie vreo 11 ani si dupa ce m-am inbolnavit bine de tot de plamani din cauza careia am stat prin spital o luna si ceva si apoi am urmat un tratament vreo inca 9 luni, am renuntat. Ba nu, m-am desteptat. De fapt am renuntat in momentul in care mi s-a pus diagnosticul.
Fumez de pe la 13 ani, cite 1 pachet jumate pe zi si n-am nicio treaba.nu tusesc, nu respir greu...prin 97 am vrut sa ma las dar am rezistat doar 2 zile
Si eu fumez, din pacate. Fumez de pe la 17 ani doar ca in ultimii trei ani am trecut cu brio la 2 pachete pe zi.Nu e mult, e enorm de mult! Dar, spre norocul plamanilor mei, de vreo 7 luni am descoperit un tutun care contine foarte putina nicotina si mai deloc substante cancerigene.Dezavantajul? Nu pot lua narghileaua dupa mine la serviciu sau cand ies in oras. Dar cand sunt acasa e o delectare tutunul cu aroma de fructe...
M-am apucat cam prin vara, dar nu-mi placea asa ca n-am mai pus gura pe tigari. Ma simt chiar foarte bine ca am reununtat.
Nu practic meseria astadaca as fuma + Astmul bronsic asta ar insemna sa ma distrug singur! Totul este sa ai vointa chia daca stai cu/printe persoane care fumeaza!
Salutare. Fumatul este un obicei deloc sanatos, deloc util si care pentru unele persoane chiar duce la mici probleme bugetare. Serios vorbind eu cred ca mai toti fumatorii au ajuns asa datorita "prietenilor" buni pe care i-au avut si care le au pus prima data tigara in mana. Am avut si eu astfel de "amici" dar i-am refuzat politicos si in timp, am invatat sa deosebesc amicitia lor de cea adevarata. Persoanele ambitioase se pot lasa de fumat fara probleme, restul ceva mai greu. Insa asta e: fiecare doarme dupa cum isi asterne, parca asa era un proverb mai vechi. Cancerul de plamani e o companie "placuta" pentru multi fumatori cu vechime. Asadar decide fiecare pentru el si isi traieste viata dupa cum considera. Bye!
Eu nu fumez. As incerca una odata, sa vad cum e, da` imi e teama ca dupa aia o sa mai vreau una, si inca una si tot asa...
asa ca mai bine ma abtin...
Am fumat, dar m-am lasat ma rog vb vine ca am fumat adica acolo cateva tigariam 15 ani.
@Nicu-nebunu -Fumatul excesiv dauneaza grav sanatatii! Daca fumezi ca omul, o tigare pe zi, nu vad care ar fi problema, si mai ales eu fac mult sport, zilnic; scot acel fum din plamani. Asta inseamna viata sanatoasa. Are si tutunul rostul lui. Mari sportivi ai lumii fumeaza, daca nu stiai. Fotomodele, actori, cantareti, toti fumam, doar dependenta duce la tot felul de boli.
Fumez de la 12 ani sunt cam nebun dar ma rog acum am 18 si m-am cam lasat nu vreau sa mor de acu
Eu fumez de la varsta de 8 ani(adica d vreo 16 ani), acum nu stiu cum sa ma las. tu decizi
Am incercat de vreo 2 ori si m.ar tenta insa stiu ca nu imi face niciun bine. mai ales ca fac f mult sport. 2-3 ore pe zi.
Am fumat cand eram adolescent si m-am lasat in clipa in care am citit intr-o carte de chimie ca o tigara iti ia 7 minute din viata!
Orannginna întreabă: