| Rubi91 a întrebat:

Care dintre voi se pricepe destul de bine la calc? Nu mai scap de o anumita pers.Adica le are cu hackereala, sa zicem ca e unul dintre ei.Toata lumea din oras il lauda ca stie. A fost pr meu si acum as vrea sa nu imi mai intre in pc.Am vazut ca imi bloca mess ul daca vroia, sau nu mi se mai incarca mozilla. El spunea ca numai daca ii raspundea cineva pe mess ii vedea ip ul sau ceva de genul si dupa aia putea sa intre mereu in pc cand e aprins. Zicea ca poate sa opreasca netul si sa strice pc ul cui vrea el. Din prima zi cand am vb pe mess mi-a zis ip ul de la pc ul meu si cu cine am net.Eu cred ca poate sa intre numai daca ii raspund pe mess.Consider ca de fiecare data cand aprind pc ul si conectez internetul se schimba ip ul.Sau nu stiu ce sa mai zic.Cred ca mi-a citit si arhiva.Asa zicea. A ajuns sa ma iubeasca mult si mie imi pare rau ca sufera (eu iubesc pe altcineva oricum) dar desi zice ca nu imi umbla in pc eu am mereu teama aia.Nu mai am intimitate deloc.Si oricum are el ideile lui care ma fac pe mine sa ma indepartez.Cand il aveam la ignore intra de pe alt id, pe care eu nu l am in lista, imi aparea numele si se bloca mess ul dar nu vedeam ce scria.Si multe chestii.Ar fi mai multe de zis. Ce parere aveti?crying

1 răspuns:
| coralia_5862 a răspuns:

Nu cred ca a fost prietenul u altfel nu facea asta a avut de undeva un cod al calc u si de atunci mereu a avut codu si a intrat no problem trei sa rogi pe cineva sal schimbe si dupa aia te vei lauda ca ai sapat de el tongue fundita?