Eu am visat ca am facut o serbare la scoala cu profa de religie si toata lumea ii aducea flori si ea pe la o bucata a inceput sa planga ca ea se astepta sa ii facem cadouri nu sa ii aduceam flori.Si cand mai venea cineva cu flori la ea il fugarea.
Ce vis mai)...Eu am visat tot in genul dar eu jucam in fulm cu robert pattison si cu justin bieber. si ei se bateau care sa joace rolul principal eu fiind cristen
.eu am visato pe elisa.m-am uitat seara la film si inca nu aparuse in film.dar eu am visat.ca aparuse).da la mine acasa
Cel mai ciudat si fericit in acelasi timp a fost ca sa daramat scoala si ca eu am devenit milionar
La mine a fost: 3 prietene au venit sa ma cheme afara, iar eu cu mama le-am invitata inauntru, in sufragerie. Apoi am auzit un miorlait de pisica si a venit la noi o pisica neagra.:-s Se dadea pe langa mine si am vrut sa o mangai, dar cand sa o ating... a facut urat la mine apoi a vrut din nou sa o mangai si a facut la fel:-s. Am cautat pe net ce inseamna asta si zicea ca (in functie de cate ori a facut asa) ai (eu 2 ) prieteni prefacuti:-s.
Lol
al meu a fost cand trebuia sa aleg dintre o ccccccc u rrrrr v aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa si prietena mea de o viata
Pai cel mai naspa vis al meu a fost unul in care...nu a existat
iar cel mai fain vis...nu ti-l poti imagina :X:X:X
xoxo
Elenastoica9 întreabă: