| UmbraDeVulpe a întrebat:

Care e cauza atunci cand unele procente de la bateria telefonului se duc cam repede? Ca si la telefonul meu pe care l-am cumparat recent se intampla asa, e iphone 14, si mi se duc si mie prea repede procentele de 98, 97, 96, 95% si cand a ajuns la 94% deja scade mai greu, ce e? De ce se intampla asta daca l-am cumparat acum recent? Mai ales daca e nou de la Vodafone si nu sh... ce trebuie sa fac adica ca sa nu se mai duca asa in cateva secunde procentele alea? Trebuie sa il duc la un service sau ceva sau sa ii schimb bateria?

7 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Iar cu acest subiect? E logic ca se consuma bateria daca folosesti telefonul.Toate jocurile si aplicatiile care ruleaza solicita bateria. Ia-ti un Nokia din ala vechi, caramida, daca vrei ca aceasta sa te tina mai mult.

Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns (pentru UmbraDeVulpe):

Mergi la un service si nu mai repeta intrebarile.

| Baaamilogule a răspuns (pentru dullcat):

Se refera la battery health

| relian a răspuns:

Trebuie sa il folosesti si atit, sa nu-i mai cauti nod in papura. Uite cu la ce se uita unia, la procentajul bateriei laughing da alta treaba nu ai? Fa si tu ceva util, citeste o carte, da cu matura prin casa, curata baia, lasa teelfonul si urmaritu, bateriei, a temperaturi, oare e cald, parca sa mai incalzit nitel, oare sa il duc la service laughing

Eu cred ca unia nu au acgtivitate deloc, asa ca stau si urmaresac procentele la telefon, urmaresc rtempaeratura telefoanelor, a coputerelor, cauta cu orice pret sa isi gaseasca o activitate laughing

| Anonimboy111 a răspuns:

Probabil nu esti de mult pe iphone uri. cand cumperi un telefon prima luna este indicat sa lasi sa se consume bateria apoi il bagi la incarcat pana la 100% si il lasi sa se descarce si tot asa in continuare timp de o luna, iar sanatatea bateriei o sa dureze mai mult.

| TheBigMan a răspuns:

Bateria, simplu spus, e ca o minge. Când e spartă, se dezumfla mai repede când e plina, și se dezumfla mai încet când e aproape goală. Bateriile rețin electricitate, dar le e greu la 100% așa că o pierd mai repede, iar spre 0% le e mai ușor, așa că pierd încărcătura mai încet.
E complet normal, indiferent cât de nouă e, acesta e conceptul unei baterii standard.