| ObiectivulAnonim66 a întrebat:

Care e cea mai buna cafea? In ce loc sau cafenea?

4 răspunsuri:
| anamariarot a răspuns:

Depinde de gusturile tale... Cred că știi despre ce cafea se spune că e cea mai bună... laughing E și una dintre cele mai scumpe, dacă nu chiar prima în top la prețuri; mă refer la cea făcută din excrementele unei maimuțe de pe nu știu unde.
Mie îmi place cafeaua simplă, însă aromată și fără zahăr. În criteriul ăsta al meu se încadrează cafeaua braziliană; are o aciditate ceva mai scăzută decât cafeaua normală și o aromă mai puternică, dar poate diferi în funcție de zona din care provine. Se găsește la Starbucks.
PS: Cea mai bună cafea pentru mine e cea făcută de mama, băută dimineața în timp ce discutpm diverse lucruri happy.

| RainbowD a răspuns:

Depinde de gustul fiecaruia. Unei persoane poate ii place cafeaua ieftina, iar altei cea scumpa. Gusturile nu se discuta.

| IoanaPuppy31 a răspuns:

Cea mai buna cafea se prepara acasa, nu in masinariile mizerabile si prafuite de la restaurante sau cafenele. Acasa, intr-un ibric fierbi apa, pui cafeaua, putin zahar, o torni in cescuta. Savureaza-o cu un biscuite cu ciocolata. Aia e cea mai buna cafea!

| Raduruxandra a răspuns:

Buna! Cea mai buna cafea pe care am savurat-o vreodata, este cea de la www.contegocafe.ro. Iti recomand cu incredere!