Eu cred ca Franta. Mi se pare ca e plina de regiunu cu peisaje minunate cum ar fi Bretagne. merita vizitata, din pacate eu inca nu am vizitat-o. Sper ca intr-o zi sa ma duc acolo pentru ca e cea mai frumoasa tara din Europa. O iau si pe sora-mea cu mine fundita?
Sincer,nu stiu nu ma documentez prea mult despre tarile din Europa, dar cu siguranta n-as alege Romania! Cea mai urata tara din Europa!
Imi place foarte mult Grecia,are niste peisaje superbe, insule unice in lume si cultura grecilor, arta exprimata prin constructiile impunatoare poate fermeca orice calator...Germania este o tara cu foarte multe obiective turistice, in special castele, constructii de o vechime considerabila si zone montane foarte apreciate.Anglia are monumente istorice,dar si multe atractii turistige Big Ben-ul,Teatrul Regal Plymouth,aici se gasesc cele mai vechi universitati Oxford si Cambridge,Castlefield,cu o istorie ''somptuasa'',Muzeul Birmingham,Labirintul York,este un labirint facut din porumb,este superb in orice caz,plajele din Godrevy(desi este greu sa ajungi la ele sunt uluitoare,cu stanci,plaje si bineinteles apa marii),Palatul Buckingham,CASTELUL TINTAGEL -se spune ca aici s-a nascut Regele Arthur despre care s-au scris multe carti si trilogii,Catedrala Gloucester,Tower Bridge,London Eye sau Millennium Wheel e uimitor, Portul Brighton, asa...The Backs(denumirea provine din cauza ca se afla in spatele unor colegii si oricum sunt specifice Angliei),STONEHENGE,Goth Minster e pe locul al doilea in Europa si este o catedrala gotica super -tare, dar un loc care m-a impresionat a fost Gradina Botanica a Cambridge-ului, daca vrei poti accesa mai multe site-uri si cred ca sunt si poze.Anglia este o tara minunata si are toate argumentele sa fie una dintre tarile mele preferate. Sper ca te-am ajutat cu informatiile pe care mie sincer mi-a facut placere sa le impartasesc.Un An Nou cu multe impliniri!
Andreytheking întreabă:
Iubesc Limonada întreabă:
Pufarinee întreabă: