Pai.sati spun:
Eram intr-o zi in casa ploua, fulgera si tuneta :s era infricosetor.Am vrut sa aprind televizorul, telecomanda era in sufragerie.M-am dus si cand sa aprind becul din sufragerie acesta sa sppart. Mam speriat pe cinste. Apoi am luat telecomanda si m-am dus la TV cand l-am aprins; sa luat lumina si o voce stranie venea din bucatarie. Nu stiam ce sa fac,,, sa ma duc sa nu ma duc, mi-am luat inima in dinti si am mers; cand am pus picioarele pe podea tot cerul sa luminat si toate usile au inceput sa se inchida si sa se deschida... apoi o melodie infricosetoare se auze>>>dar de unde?
Am crezut ca innebunescAm luat telefonul si am sunat o prietena dea mea.Trebuie sa spun ca eram singura acasa si nimeni nu mai era. Asta se intampla pe la ora 2:30 noaptea.
In final am ajuns in bucatarie acolo apa de la robinet a inceput sa curga si nu se mai oprea.Am tras o fuga la prietena de la etajur 2 si am dormit la ea peste noapte cu teama acelei nopti infricosetoare.
mai imi aduc aminte si acum sentimentul acela de spaima...si acea melodie...
Cea mai hazlie intamplare a fost aceea cand m-am dus la mare si am crezut ca e un rechin, am fugit spre el si deodata cineva ma apucat cu bratele (era taikmeo aoleooo) Avea ceva pe spate care ziceeai ca era un rechin, era sa fac infract.
Eram cu tata intr-o zii placuta de vara si m-am dus cu scooteru in plimbare, era extarordinar cand vine o masina care ocupa aproape tot drumul tata intra intr-o balta... scooteru aluneca si cazusem groaznic de rau facand un hematom cranian urmatoarele cateva saptamani am stat la observatii
Eram la bunici decedatii cand m-am dus afara sa ma pis cand intru inapoi era extrem de intuneric...
caut eu ce caut si s-aude o bubuitura ce scula toata casa...
eram eu dand cu capul de usa
anonim_4396 întreabă: