Cred ca cea mai mare a fost cand am dat foc la sireturile tatalui in camara
si cand am, vazut ca treaba nu`i a buna am dat cu papucii lu mama.care s`au facut si aia varza
Cand eram mica eram neastamparata... eram "vedeta" la gradinita ). imi amintesc ca o data i-am baut toata cafeaua doamnei invatatoare cand ea era afara si credea ca dormim...
sau cand i-am tras fusta jos si a ramas in khilotzi
imi mai amintesc ca o data la gradi toatalumea dormea si eu cum nu aveam ca de obicei somn, m`am cerut la toaleta insa m`am dus spre bucatarie unde se pregatea mancarea... cum bucataresele erau la tigara am vrut sa fac si eu ceva de mancare :-d si am strecurat un pun de piper in lapte ) ofof... :-J si multe alte tampenii
Eram micuta.si am gasit "niste baloane in folie" pe noptiera...si le-am luat pe toate, dar erau unsuroase si le-am taiat cu foarfeca si am inceput sa ma joc cu ele)
In rest pot sa zic ca nu am mai facut pozne...Am spart doar vaze si am tras de firul de la tv pana a facut "poc" tv-ul
Dar am fost destul de cuminte.
Pai :d...
Aveam 5 ani. si am mers la prietena mea cu o revista pentru copii care avea "o reteta" [ faza e ca eu credeam ca e adevarata, dar era doar asa...) ]
Si am luat aman2 cate doua oua si le-am spart cum am putut, am luat faina, am pus-o intr-un bol, le-am amestecat pe toate, si le-am pus in cuptorul cu microunde .
Am apasat si noi pe niste butoane , la intamplare.
Am asteptat cinci minute... cand am deschis cuptorul, a puscat !
Numai mizerie a fost pe jos
Cand au venit parintii prietenei mele, pfoai...
Geo2969686 întreabă: