| alissya a întrebat:

Care e cea mai penibila situatie in care ati fost pusi de persoana iubita? De cate ori ati lasat de la voi pentru acea persoana? Si daca ati putea da timpul inapoi ati schimba ceva legat de asta? povestiri, relatari, intamplari...
si fundita happy

Răspuns Câştigător
Stefan
| Stefan a răspuns:

Într-un cuplu pot sa apare foarte multe probleme, daca nu stii cum sa gestionezi aceste situatii casnicia este ratata. A ceda fata de persoana iubita este un lucru normal, pentru ca trebuie sa dai dovada de calm, rabdare si poti fi un bun exemplu pentru persoana iubita. A ceda e o calitate doar atunci cand stim s-o folosim, astfel incat sa nu fie inutila, prematura sa nu ne ranesca, ci sa ne consolideze iubirea. Nu am ce sa-mi reprosez si daca ar fi sa o iau de la inceput, as alege aceiasi varianta. Abia atunci cand ajungi la o anumita varsta iti dai seama daca ai ales bine in viata.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Test

| Razvan a răspuns:

Sincer, la momentul actual nu as schimba absolut nimic din trecut.Ma simt impacata cu tot ce s-a intamplat in viata mea. Mi-as dori totusi sa am o intuitie mai mare cand vine vorba despre "citit" oameni care mai tarziu, imi vor schimba definitv sensul vietii