Multee. De poveste a ramas cu una din profele de mate (se schimbau mereu, ca eram la uman.) care detesta guma de mestecat. Asadar am pus toti "guma de la guma" si am atarnat un suvoi luung din tavan si ne-am uitat la el, pana a vazut profa si, saraca, de sila, a inceput sa planga!
Saaau. la latina am sters-o, toti, fix in bodega de langa liceu. Mai nasol, ca nici profa nu s-a lasat si a venit sa ne alerge, insotita de directorul liceului.
Ne "impuscam" cu pistoale cu apa pe scara profilor (in clasa a 12-a!), spargeam spaghete ca sa facem "artificii", jucam"v-ati ascunse-le-a" in dulapul din clasa ). tampenii inocente asa.
Uofff- am facut atatea in gimnaziu ca nici nu imi amintesc- aveam in clasa un soricel care traia sub pesetal -jiji il chema si la orele de germana ii puneam profei cascaval sub catedra ca Jiji sa o sperie- se urca pe scaun, tipa si tramura ca varga Alta data am venit la un test greu imbracati in dungi ca profa sa aiba dureri de cap si sa ptem copia
1data ne-am facut insigne cu PCR fiind revoltati de regimul sever al scolii alta data am udat o profesoara pana la piele din greseala in timpul unei bati cu apa. Cand venea profu si se apropia de clasa, ieseam pe geam ca sa nu ne prinda- la vaciinuri, ii puneam pe unii sa le faca il locul nostru sau sa le faca de 2 ori )
am muscat asistenta in timpul unui control, am pus un prezervativ pe usa profei de religie, am facut caricaturile profilor si le-am postat pe siteul scolii
Sunt atat de multe: am facut o fotografie cu proful de engleza numai ca sai radem mustata in photoshop, am venit la scoala cu tricouri "la tati ni greu ", am daruit flori cu praf de scarpinat, am pus un sarpe de plastic de 1aprilie pe scaunul profei, puneam carabusi sub fata de masa, pasta lipicioasa folosita la consolidarea avionelor pe scaun si pantalonii garantat se rupeau
am fost niste dracusori impielitati!
Ehee multee am legat un pui care era impanat de neon cu ata de la jaluzea si cand i-a cazut in fata unei provesoare a iesit aia cu totu nu i-a mai trebuit ora cu noi
Am lipit creta de tabla si tragea profu de religie ca disperatu. multe chiar foarte multe sunt
Era sa ii sparg capul uneia cu usa(cred ca era secretara )din greseala... n-a zis nimic dar m-am simtit foarte prost
Am refuzat sa mai vorbesc cu o profesoara pe motiv ca eram discriminat. ma intreba ceva dar nu ziceam nimic. a durat insa doar o luna ca trebuia sa ma asculte de final de an.
Pe mine m-a scos la tabla si nu stiam nimic, iar cand m-a trimis in banca si imi tinea morala cum ca nu stiu nimic am intrebat-o ironic:Ce m-a dat de gol? A inceput sa rada si m-a lasat in pace