| Rucky a întrebat:

Care e cel mai amuzant lucru pe care i l`ati facut unui profesor sau pe care i l`ati spus unui profesor astept cat mai multe raspunsuri si cat mai amuzante dau fundita! >big grin

5 răspunsuri:
| Aegyo a răspuns:

Ma rog asta nu am facut eu, ci o colega... de 1 Aprilielaughing
Deci eram la ora de romana, si am "complotat" toti... Sa o pacalim pe profa ca i s-a facut ei rau.

Am vorbit, a venit profa in clasa... S-a apucat colega aia sa ii spuna ca ii este rau, si chestii de genul asta, ca o doare capul, ma rog ai prins ideea laughing
Profa normal ca era ingrijorata. S-a intors si fata aia "a lesinat". Cat pe ce sa faca profa infarct, iar clasa murea de ras.

Ma rog asta nu a fost asa haios...
Alta faza mai era prin clasa a 2a cand ne bagam toti in baie inainte de engleza si credea profa ca nu am venit... pana ne-a dat femeia de serviciu de gol laughing

| Liniutzzaaaaaa a răspuns:

Eram la ora de chimie si eu ca de obicei vorbeam laughing si profa a aruncat cu creta in mine la care eu am zis : " care a dat ma ca il bat?" rolling on the floor) si apoi a raspuns profa : "Eu am dat, ce poti sa imi faci?" rolling on the floor [Am intrat in pamant de rusine]

Sau

Tot la ora de chimie si profa ne-a dat din mana in mana un mulgare de sare si cand a ajuns la mine am gustat putin [ chiar daca ea a zis sa nu gustam], iar eu in gandul meu am zis : "E doar sare ce mi se poate intampla?" si dupa acea gura m-am inecat rau de tot laughing la care profa : "Ai gustat!" laughing)

Fundaa? :X

| Gorgan a răspuns:

Profu: Scoateti o foaie de hartie.
Noi: Nu scoatem o foaie de hartie.
Profu: Va dau extemporal.
Noi: Ba nu ne dati extemporal.
Profu: Merg dupa diriginta *pleaca*
*revine profu*
Profu: Nu v-am gasit diriginta
Noi: HAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAAHHAAAHHAHAHAA!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-am pocnit profu` de geografie in gura cand a incercat sa imi dea sapca jos din cap. Ps: Aveam parul foarte mare.

| bebitza4bebitzu a răspuns:

Invatam la etajul unu in 118 in bucuresti langa cismigiu si de fiecare data cand vroiam sa chiulim nu puteam de budyguard asa ca nu aveam incotro decat sa ne catarm pe pervarsu de la geam si sa ne prelingem pe stalpii scolii si faza tare ca intr-o zi ne-am intalnit cu o profesoara de romana si ne-a intrebat ce facem si raspunsu nostru a fost ca invatam sa facem alpinism fara protectie...